Lokal Fornybar

Et tillegg du kan legge til i strømavtalen din hvor vi kjøper opprinnelsesgarantier på strømmen fra lokale vannkraftverk!

Slik betyr strømavtalen din mer

Strømproduksjon fra vannkraft forringer ikke naturen og dyrelivet rundt oss. Derfor er det et viktig valg for å bevare vårt nydelige nabolag i generasjoner framover. Velger du inn Lokal Fornybar i strømavtalen, kjøper vi like mye fornybar strøm som du selv bruker fra lokale vann- og elvekraftverk.

Med Lokal Fornybar får du strøm med opprinnelsesgaranti. Sammen skaper vi bærekraftig vekst i nabolaget.

Du kan enkelt legge til Lokal Fornybar til strømavtalen din.

Pris fra 1. april 2024 er 4,5 øre/kWh inkl. mva.

(Eks. har du et forbruk på 1000kWh på en måned og pris er 4,5 øre/kWh inkl. mva, koster Lokal Fornybar 45 kr i måneden)

Men har vi ikke bare fornybar energi i Norge?

Nei, dessverre.

 

Bestill Lokal Fornybar

Mer om lokal fornybar

Lokal Fornybar er et valgfritt tilleggsprodukt som kommer i tillegg til din strømavtale med et fast beløp pr måned. Lokal fornybar garanterer at vi kjøper Opprinnelsesgarantier fra lokale vannkraftverk tilsvarende ditt faktiske strømforbruk. En opprinnelsesgaranti er et bevis på at en viss mengde strøm, 1 MWh, er produsert fra en spesifisert energikilde, i et gitt år. Vi kjøper opprinnelsesgarantier fra vannkraftverk. 

Vi følger bransjenormen og dens krav for opprinnelsesmerket strøm. 

Mer om: Opprinnelsesgarantier og varedeklarasjon. 

 

Sammenlign strømavtaler

strompris.no kan du sammenligne forskjellige strømavtaler. 

Fra bloggen

20.mars.2024

Hjelp, tips og triks i den nye Mitt NEAS-appen

Energi - av Linn A. Djuvsland

I den nye Mitt NEAS appen får du mer funksjonalitet, bedre visninger av ting som spotpris og nettleie + mye mye mer. Målet er at denne appen skal være en god hjelper i hverdagen slik at du kan spare penger med bevisst strømforbruk og få maks utbytte av dine NEAS-produkter. Vi skal forklare nærmere her...
Les mer
22.september.2023

Nå er strømstøtten endret!

Energi - av Jørgen Larshus Klokseth

Regjeringen la i 2021 fram en strømstøtteordning som kompensasjon for høye strømpriser. Fra 1. september 2023 ble strømstøtten oppdatert - slik at den nå beregner støtten time for time.
Les mer
05.januar.2023

Nå kommer strømstøtten for desember

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

I desember var den gjennomsnittlige spotprisen i vårt prisområde så høy at privatkunder får strømstøtte gjennom statens kompensasjonsordning. For desember er støtten på 90 prosent av prisforskjellen mellom 70 øre per kWh og den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen.
Les mer