Lokal Fornybar

Et tillegg du kan legge til i strømavtalen din hvor vi kjøper opprinnelsesgarantier på strømmen fra lokale vannkraftverk!

Slik betyr strømavtalen din mer

Strømproduksjon fra vannkraft forringer ikke naturen og dyrelivet rundt oss. Derfor er det et viktig valg for å bevare vårt nydelige nabolag i generasjoner framover. Velger du inn Lokal Fornybar i strømavtalen, kjøper vi like mye fornybar strøm som du selv bruker fra lokale vann- og elvekraftverk.

Med Lokal Fornybar får du strøm med opprinnelsesgaranti. Sammen skaper vi bærekraftig vekst i nabolaget.

Liten kostnad, stor betydning

Du kan enkelt legge til Lokal Fornybar til strømavtalen din for Kr 39 ekstra i måneden.


Men har vi ikke bare fornybar energi i Norge? Nei, dessverre.

 

Bestill Lokal Fornybar

Mer om lokal fornybar

Lokal Fornybar er et valgfritt tilleggsprodukt som kommer i tillegg til din strømavtale med et fast beløp pr måned. Lokal fornybar garanterer at vi kjøper Opprinnelsesgarantier fra lokale vannkraftverk tilsvarende ditt faktiske strømforbruk. En opprinnelsesgaranti er et bevis på at en viss mengde strøm, 1 MWh, er produsert fra en spesifisert energikilde, i et gitt år. Vi kjøper opprinnelsesgarantier fra vannkraftverk. 

Vi følger bransjenormen og dens krav for opprinnelsesmerket strøm. 

Mer om: Opprinnelsesgarantier og varedeklarasjon. 

Fra bloggen

11.juli.2022

Ny nettleie fra 1. juli 2022

Energi - av Camilla Husby Ludviksen

I Norge er det de regionale nettselskapene som krever inn nettleie og myndighetene regulerer hva nettselskapene kan kreve inn. 1. juli trådte den nye nettleiemodellen i kraft.
Les mer
10.mars.2022

Markedsblikk for Mars 2022

På jobben - av Turid H. Sevaldsen

Konflikten mellom Russland og Ukraina eskalerte voldsomt i februar, og kulminerte med en russisk invasjon, vestlige sanksjoner og tysk stopp for gassledningen Nord Stream 2.
Les mer
14.februar.2022

Går sammen om å tilby el-bildeling i Kristiansund!

Nyheter - av Bård Munkhaug

Nordmøres første ebilbilpool for både bedrifter og private starter opp på F13 i Kristiansund på mandag. Bak satsningen står de lokale aktørene FG Eiendom, NEAS og Slatlem. Målet er å bidra til en bærekraftig fremtid og reduserte kostnader for både næringsliv og private!
Les mer