Din personlige TV- og strømmetjeneste

TV & strømming

Vi samarbeider med Telia om å levere Norges råeste TV- og Strømmetjeneste, som lar deg velge din egen kanalpakke med et skalerbart poengsystem og en fyldig valgmeny.

Alle starter med 50 poeng, noen faste og noen forhåndsvalgte kanaler.

De faste kanalene er alltid inkludert, og regnes ikke som en del av poengpotten.

De forhåndsvalgte kanalene er kanaler som blir forhåndsvalgt for deg, men som du enkelt kan bytte med annet innhold i valgmenyen, så ofte du ønsker.

Premiumtjenester
Ønsker du tilgang til den beste sporten fra verdens største ligaer, eller flere filmer og serier? Du kan enkelt legge til premium-innhold som TV2 sport premium, V sport og C More Film og serier via min side.
Legg til premium-innhold
Poengsystemet og valgmenyen

Du kan enkelt skalere opp poengsummen din for å få nok til innholdet du ønsker. På den måten unngår du å måtte betale egne abonnement på f.eks Viaplay og HBO for å se favorittserien - men kan skalere opp poengsummen din for en billigere penge - og velge strømmetjenestene inn i din tv-pakke. Smart ja?

Du kan for eksempel velge inn HBO eller Eurosport i din grunnpakke. Det er varierende hvor mange poeng hver enkelt kanal eller strømmetjeneste er verdt. KBK-kampene via Eurosport er verdt 20 poeng. 

Du kan velge mellom fire poengsummer i din TV- og strømmepakke:

TV og strømming - 50 POENG kr 499,- (per mnd)
TV og strømming - 60 POENG + kr 25,- (per mnd)
TV og strømming - 70 POENG + kr 50,- (per mnd)
TV og strømming - 110 POENG + kr 149,- (per mnd)

Her administrerer du din TV- og strømmepakke med poeng og premiuminnhold.

Faste kanaler - alltid inkludert

NRK1
NRK2
TV2 HD
TV2 Zebra
NRK 3
Viasat 4
TV2 Nyhetskanalen
TV2 Livsstil

Forhåndsvalgte kanaler

Innhold du kan velge

I startpakken har du 50 poeng til rådighet - her finner du alle TV-kanaler og strømmetjenester du kan velge inn i din nye TV-pakke. 

Obs. Disney endrer funksjonalitet på sine kanaler

Disney har lansert sin egen strømmeplattform Disney+, og derfor endrer de funksjonaliteten til TV-kanalene sine. Fra 1. februar vil det ikke lengre være mulig å ta opptak av Disney Channel og Junior. Disney Xtra kanalpakken kan ikke lengre velges inn i valgmenyen - men noe av innholdet blir tilgjengelig under fanen «Serier» og «Tilbydere» for de som har valgt inn minst en av Disney-kanalene i sin TV & strømmepakke.

Den nye Telia Boxen har Disney+-app, så de som har abonnement der har full mulighet til å nyte alt Disney-innholdet on demand, direkte på boksen sin.

Telia Play - Se TV hvor og når du vil
Helt nye apper for mobil og nettbrett gjør at du kan ta med deg din TV-og strømmepakke hvor du vil. La alle i familien få se det de vil, hvor og når de ønsker. Merk at enkelte kanaler kun kan strømmes på eget hjemmenettverk fra Neas. Tjenesten har støtte for Chromecast og AirPlay.
Last ned Telia play-appen