Alle kanalene og strømmetjenestene du trenger på én plass

Med Telia Play slipper du mange ulike abonnement som ruller og går, selv om du er ferdig med serien du ser for lengst

I samarbeid med Telia leverer vi over 100 strømmetjenester og kanaler i ett abonnement. Med valgmenyen kan du enkelt bytte inn og ut alt fra Netflix og HBO max til TV2 sportskanalene og Naturkanal1.

La hele familien se favorittserien sin samtidig, uansett hvor de er, eller enhet de bruker. Mer om Telia Play her. 

 

De faste kanalene, alltid inkludert

Alltid inkludert, og regnes ikke som en del av poengpotten. (Eks. NRK, TV Norge, Max, FEM, Matkanalen, Naturkanal1 mm.)

Faste kanaler i strømme- og TV-pakken fra NEAS (NRK 1, NRK 2, TV 2 Direkte, TV 2 Zebra, TV Norge, TV 3, NRK 3, 3+, TV 2 Nyheter, FEM)

Faste kanaler i strømme- og TV-pakken fra NEAS (NRK 1, NRK 2, TV 2 Direkte, TV 2 Zebra, TV Norge, TV 3, NRK 3, 3+, TV 2 Nyheter, FEM)

Strømmetjenester og pakker, bytt så ofte du vil

Mange har både en og to og tre strømmetjenester med egne abonnement. Med har du Telia Play har du alt i samme tjeneste, til en fast pris.

Strømmetjenestene du kan velge inn for poeng i strømme- og TV-pakken din fra NEAS. (Netflix, HBO max, Viaplay, Sky Showtime, 2 Play, Filmfavoritter)

Strømmetjenestene du kan velge inn for poeng i strømme- og TV-pakken din fra NEAS. (Netflix, HBO max, Viaplay, Sky Showtime, 2 Play, Filmfavoritter)

Slik ser du KBK-kampene i 2024
Det er TV 2 som har rettighetene til norsk toppfotball for sesongene i 2023-2028. Her får du oversikt over hvordan du kan følge laget for lidenskap i den kommende sesongen.
Les mer her
Hvordan funker Telia Play?

Med Telia Play velger du inn og ut strømmetjenester og kanaler, enkelt. Ønsker du tilgang til mer på en gang kan du øke poengsummen din. Slik kan du spare mye på å slippe egne abonnement på strømmetjenester. 

Inne i Valgmenyen finner du oversikten over hvor mange poeng de forskjellige strømmetjenestene og kanalene er på.

Du kan velge mellom fire poengsummer i din TV- og strømmepakke:

50 POENG kr 539,- (per mnd)
60 POENG + kr 25,- (per mnd)
70 POENG + kr 50,- (per mnd)
110 POENG + kr 149,- (per mnd)

Her kan du endre din strømme- og TV med poeng og premiuminnhold.

Mer sport, mer underholdning
For en fast sum i måneden får du tilgang til Telias premium-tjenester, med mer sport, mer drama, mer underholdning. Du kan også leie innhold - velg mellom tusenvis av filmer og serier, både nyheter og klassikere.
Legg til premium-innhold
Se det du vil, når og hvor du vil!
Med den sømløse Telia Play-opplevelsen kan du fortsette å se favorittene dine der du slapp, uansett hvor du er. Start en film i Telia Play på Telia Boksen, og fortsett enkelt med Telia Play på mobilen eller nettbrettet.
Les mer og last ned Telia Play

Mest stilte spørsmål

Jeg har allerede strømmetjenester – hva skjer med disse?

Når du velger inn en strømmetjeneste i Telia Play, registrerer du deg. Hvis du allerede har et abonnement, beholder du det, men vi sørger for at du ikke betaler to ganger, og for at du beholder historikken din.

Når du velger en strømmetjeneste ut fra Telia Play, kan du velge om du vil ta opp igjen betalingen og betale for denne separat. Men du behøver ikke – velg den inn igjen og du har adgang!

Hvor ofte kan jeg bytte mellom strømmetjenester og kanaler?

Så ofte du vil! Det er ingen bindingstid eller annet å tenke på. Du velger inn og ut og endringen skjer umiddelbart. Noen strømmetjenester krever en enkel aktivering.

Er det bindingstid på strømmetjenester eller kanaler når jeg velger de inn?

Nei, du kan velge fritt, så ofte du vil. Noen strømmetjenester krever en enkel registrering eller aktivering. 

Hva kan jeg se med Telia Play?

Du har adgang til alle inkluderte strømmetjenester og kanaler med det samme. Ved siden av dette kan du fritt velge mellom alt det valgfrie innholdet, det vil si at du kan se en serie på Netflix, bytte til HBO Max og se en film der og sånn fortsetter det egentlig bare.

Siste fra bloggen

08.april.2024

Sånn ser du Eliteserien og KBK-kampene i 2024

Nyheter - av Frank S. Talberg

Denne sesongen er det TV2 som har rettighetene til Eliteserien, så kampene går på ulike vis hos TV2. For å se alle kampene må du ha TV2 Play Total (alt), mens utvalgte kamper går på TV2 sport 1 og 2, som du enkelt kan velge inn for bare 5 poeng i valgmenyen.
Les mer
05.mars.2024

Vil du se Premiere League til markedets beste pris?

TV - av Frank S. Talberg

KAMPANJE! Nå kan du dykke ned i en gigantisk verden av sport, filmer og serier - alt for kun 599 kr per måned
Les mer
25.januar.2024

TV - av Linn A. Djuvsland

Det nye året er godt i gang, og TV'n bugner av fantastisk underholdning. Her får du en liste over våre favoritter, og hvor de går.
Les mer