Kundefordeler

Fordelene med en lokal leverandør av TV, internett, strøm og elbillader er mange. Med deg på laget kan vi gi enda mer til nabolaget!

Vi setter nabolaget først!

I NEAS er vi opptatt av å lytte til våre naboer. Å sette «nabolaget først» mener vi er å svare på de forventningene som finnes i lokalmiljøet vårt. Dette gjør vi ved å tilby innovative løsninger innen strøm, bredbånd og TV, men også ved å være en samfunnsmessig bidragsyter i form av å bygge infrastruktur og gi tilbake til gode formål i nabolaget.

Gjennom alt vi gjør skal vi legge til rette for et godt nabolag, slik at alle våre naboer har de beste forutsetningene for å løse hverdagens utfordringer. Det er vårt løfte fra oss, som leverandør, til deg.

Barn og unges hovedsponsor
Som barn og unges hovedsponsor prioriterer vi en stor del av midlene til aktiviteter for de yngste. Vi tror på viktigheten av fysisk og sosial aktivitet — og vi vet alt om å få utløp for energi. Vi ønsker å bidra til å gi barn og unge en plattform de forbinder med vennskap og samhold så tidlig som mulig. Her er alle barn NEAS-barn.
Fiber til folket!
Vi er den lokale utbyggeren av fremtidens fiberteknologi på Nordmøre og i Fræna. I løpet av de siste fem årene har vi investert 400 millioner i fiberutbygging. Dette har gitt 18 000 bredbånds-kunder en mer stabil og fartsfylt hverdag. Storparten av kundene vår har dermed allerede fiber fra oss. Men vi gir oss ikke med dette. Vårt mål er å gi fiber til alle som ønsker det, der det er mulig, og derfor bygger vi videre — område for område.
KBK Medsponsor
Vi i NEAS tror på lokalsamfunnet og ser kraften i de som bor og jobber her hver eneste dag. Derfor ønsker vi også at du som innbygger i regionen skal få muligheten til å støtte klubben i vårt hjerte – sammen med oss.
Bli medsponsor
Kundeservice.jpg
Lokal kundeservice
Det er svært viktig for oss at du, som kunde, føler deg trygg og ivaretatt. Det skal være en fordel å velge en lokal leverandør av TV, internett og strøm. Som en god nabo, er vi alltid like borti gata dersom du skulle trenge hjelp.
Mor, far og liten baby sitter på en sofa. Det står flytteesker rundt dem. Foto.
Vi handler lokalt
Å støtte lokale aktører handler ikke bare om sponsing. Det handler også om å benytte seg av tilbudene som eksisterer her vi bor, slik at de kan fortsette å eksistere i framtiden.