Vi pusser opp nettsiden vår! Design og farger vil derfor variere litt fra side til side. Har du innspill eller tilbakemeldinger tar vi gjerne imot de på: web@neas.mr.no.

Vår nye kundeapp

Alt i én innlogging - Enklere blir det ikke!

 

Med Mitt NEAS kan du velge inn og ut Tv-innhold i valgmenyen, du får full oversikt over strømbruken din og gode tips som hjelper deg å redusere strømregningen. Med gode prognoser, forutsigbarhet og fullt historisk innsyn blir det enklere for deg å ta smarte valg i hverdagen. Mitt NEAS er også en selvbetjeningskanal for hele kundeforholdet ditt - hvor du enkelt kan administrere dine produkt/tjenester, finne gode tilbud og kampanjer, og kontakte oss.

 

Last ned på iOS Last ned på Android

 

Vi har gledet oss så lenge til å kunne invitere dere inn i vår nye kundeapp, og setter derfor enorm pris på alle tilbakemeldinger og innspill du måtte ha.

Er det noe du savner? Ting du liker svært godt, eller forslag til små endringer som vil gjøre det lille ekstra? Send gjerne inn tilbakemeldinger, ris og ros til mittneas@neas.mr.no - På forhånd takk!

Konkurranse!

Last ned appen innen 1. juni og vær med i trekningen av vår Smarthus Startpakke + HAN-port leser!

Dette kan du vinne:

1 stk. Smarthub (Z-wave & Zigbee)
1 stk. Fibaro veggplugg Plug FGWPF-102 (Schuko)
1 stk. Fibaro bevegelsessensor
1 stk. Fibaro Dør- og vindussensor, hvit
1 stk. HAN-port leser kompatibel med Mitt NEAS

Vinneren blir trukket 1. juni og blir kontaktet av oss. 

Her finner du tips og råd til hvordan du bruker Mitt NEAS

27.april.2021

Hva er Mitt Neas?

Mitt NEAS - av Alf Haltbakk Solbjør

Vær gjerne med og test vår nye app som skal gi deg en mer oversiktlig hverdag rundt blant annet strømforbruk, TV-innhold og kostnader.
Les mer