Vår nye kundeapp

Alt i én innlogging - Enklere blir det ikke!

 

Med Mitt NEAS kan du velge inn og ut TV-innhold i valgmenyen, du får full oversikt over strømforbruket ditt og gode tips som hjelper deg å redusere strømregningen.

Med gode prognoser, forutsigbarhet og fullt historisk innsyn blir det enklere for deg å ta smarte valg i hverdagen. Mitt NEAS er også en selvbetjeningskanal for hele kundeforholdet ditt - hvor du enkelt kan administrere dine produkter, tjenester, finne gode tilbud og kampanjer, og kontakte oss.


Last ned på iOS
Last ned på Android

 

Vi har gledet oss til å invitere dere inn i vår kundeapp, og setter enorm pris på alle tilbakemeldinger og innspill du måtte ha.

Er det noe du savner? Ting du liker svært godt, eller forslag til små endringer som vil gjøre det lille ekstra?

Send gjerne inn tilbakemeldinger, ris og ros til mittneas@neas.mr.no - På forhånd: tusen takk!

Her finner du tips og råd til hvordan du bruker Mitt NEAS

20.august.2021

Hva er Mitt Neas?

Mitt NEAS - av Alf Haltbakk Solbjør

Ha NEAS med deg i lomma! Med vår nye kundeapp kan du enkelt velge inn favorittserien med noen tastetrykk eller få oversikt over ditt strømforbruk som du kan bruke til å redusere strømfakturaen. I Mitt Neas har du oversikt over hele kundeforholdet - alt i én app! Og du er alltid innlogget.
Les mer
16.februar.2021

Med Mitt Neas har du valgmenyen i lomma!

Mitt NEAS - av Hege Bjørvik

Nå er det enklere enn noen gang å sette sammen din egen TV & strømmepakke, og velge inn og ut kanaler og strømmetjenester. Med Mitt Neas er gjør du endringene med noen få tastetrykk, og de blir utført umiddelbart på alle dine enheter.
Les mer