Ta med deg underholdningen overalt!

14.mai.2021 - Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen
Med Telia Play får du en sømløs TV- og strømmeopplevelse hvor du kan fortsette å se dine favoritter der du slapp, uansett hvor du befinner deg!

Starter du på en film eller serie i Telia Boxen, kan du enkelt fortsette fra mobilen, PC-en eller nettbrettet ditt når det passer deg. 

Som TV-kunde hos NEAS har du både Telia Box som du kobler opp mot TV-en og strømmetjenesten Telia Play tilgjengelig i nettleser, på nettbrett og mobil. Etter en dag med jobb, skole og hverdagens mange gjøremål er det veldig godt å koble av med litt kvalitetstid foran TV-en.

Kanskje rekker du ikke kveldens direktesending av fotballkampen, starten på nyhetssendingen eller den nyeste episoden av Kompani Lauritzen? Disse finner du igjen i strømmetjenesten Telia Play, og kan spille av akkurat når det passer for deg! Fleksibilitet er viktig i en travel hverdag.

Du kan også laste ned innhold slik at du er forberedt på lange bilturer med barn i baksetet, eller om du vet du skal befinne deg på et sted uten internett-tilgang. Telia Play gir deg en enklere hverdag!

Og ja - tjenesten har støtte for Chromecast og AirPlay

Her laster du ned Telia Play!

Du finner Telia Play som app på nettbrett og telefon eller du kan logge deg inn med brukernavn og passord på teliaplay.no om du ønsker å se TV fra PC og Mac i nettleseren.

Appen lastes ned her:

App Store (iOS) 

Google Play (Android)


Bestill Telia Box

Har du en gammel TV-box med begrenset funksjonalitet? Da kan du bestille markedets råeste TV- og strømmebox her!

Telia box har suverene bilder i 4K og HDR-kvalitet, innebygget chromecast, tusenvis av apper, stemmestyring og opptak på tvers av enheter. Med fremtidens TV-box i stua kan du nyte en TV-opplevelse mer magisk enn noen gang!

Bestill Telia Box

 

05.januar.2023

Nå kommer strømstøtten for desember

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

I desember var den gjennomsnittlige spotprisen i vårt prisområde så høy at privatkunder får strømstøtte gjennom statens kompensasjonsordning. For desember er støtten på 90 prosent av prisforskjellen mellom 70 øre per kWh og den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen.
Les mer
11.april.2022

TV-tips til påskeferien

Hjemme - av Linn A. Djuvsland

Hva kan du sette på sammen med barna for en skikkelig filmkveld? Og hvilken krim velger man når de minste har sovnet?
Les mer
23.februar.2022

TV tipsene til vinterferien

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

Enten du er på hytta, på fjellet eller tilbringer noen rolige dager hjemme i vinterferien så kan du kose deg med masse godt innhold på TV. Vi har samlet noen tips til hva du kan se på - og med Telia Play kan du se det du vil - når du vil.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE

Ikke gå glipp av det vi legger ut! Her kan du abonnere på vårt nyhetsbrev slik at du holder deg oppdatert!