< Tilbake til bloggen

Ta med deg underholdningen overalt!

14.mai.2021 - Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen
Med Telia Play får du en sømløs TV- og strømmeopplevelse hvor du kan fortsette å se dine favoritter der du slapp, uansett hvor du befinner deg!

Starter du på en film eller serie i Telia Boxen, kan du enkelt fortsette fra mobilen, PC-en eller nettbrettet ditt når det passer deg. 

Som TV-kunde hos NEAS har du både Telia Box som du kobler opp mot TV-en og strømmetjenesten Telia Play tilgjengelig i nettleser, på nettbrett og mobil. Etter en dag med jobb, skole og hverdagens mange gjøremål er det veldig godt å koble av med litt kvalitetstid foran TV-en.

Kanskje rekker du ikke kveldens direktesending av fotballkampen, starten på nyhetssendingen eller den nyeste episoden av Kompani Lauritzen? Disse finner du igjen i strømmetjenesten Telia Play, og kan spille av akkurat når det passer for deg! Fleksibilitet er viktig i en travel hverdag.

Du kan også laste ned innhold slik at du er forberedt på lange bilturer med barn i baksetet, eller om du vet du skal befinne deg på et sted uten internett-tilgang. Telia Play gir deg en enklere hverdag!

Og ja - tjenesten har støtte for Chromecast og AirPlay

Her laster du ned Telia Play!

Du finner Telia Play som app på nettbrett og telefon eller du kan logge deg inn med brukernavn og passord på teliaplay.no om du ønsker å se TV fra PC og Mac i nettleseren.

Appen lastes ned her:

App Store (iOS) 

Google Play (Android)


Bestill Telia Box

Har du en gammel TV-box med begrenset funksjonalitet? Da kan du bestille markedets råeste TV- og strømmebox her!

Telia box har suverene bilder i 4K og HDR-kvalitet, innebygget chromecast, tusenvis av apper, stemmestyring og opptak på tvers av enheter. Med fremtidens TV-box i stua kan du nyte en TV-opplevelse mer magisk enn noen gang!

Bestill Telia Box

 

16.september.2021

Slik får du mest ut av Telia Play

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

Strøm TV på nettbrettet, finn tilbake sendinger du har gått glipp av, skreddersy TV- og strømmepakken din og la barna se offline i baksetet. Her er triksene du bør kunne for å få maks ut av Telia Play.
Les mer
03.september.2021

Månedens tips i Telia Play!

Hjemme - av Fredrik Skogrand

Høsten er her og det betyr masse nytt og spennende innhold i Telia Play! Her får du de heteste tipsene til hva du kan se på nå når høstmørket kommer snikende.
Les mer
30.juli.2021

Sommerens film- og serietips i Telia Play!

Hjemme - av Frank Sundli Talberg

Her får du våre beste film- og serietips som du kan kose deg med i Telia Play, uansett hvor og når du vil!
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE

Ikke gå glipp av det vi legger ut! Her kan du abonnere på vårt nyhetsbrev slik at du holder deg oppdatert!