Ta med deg underholdningen overalt!

14.mai.2021 - Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen
Med Telia Play får du en sømløs TV- og strømmeopplevelse hvor du kan fortsette å se dine favoritter der du slapp, uansett hvor du befinner deg!

Starter du på en film eller serie i Telia Boxen, kan du enkelt fortsette fra mobilen, PC-en eller nettbrettet ditt når det passer deg. 

Som TV-kunde hos NEAS har du både Telia Box som du kobler opp mot TV-en og strømmetjenesten Telia Play tilgjengelig i nettleser, på nettbrett og mobil. Etter en dag med jobb, skole og hverdagens mange gjøremål er det veldig godt å koble av med litt kvalitetstid foran TV-en.

Kanskje rekker du ikke kveldens direktesending av fotballkampen, starten på nyhetssendingen eller den nyeste episoden av Kompani Lauritzen? Disse finner du igjen i strømmetjenesten Telia Play, og kan spille av akkurat når det passer for deg! Fleksibilitet er viktig i en travel hverdag.

Du kan også laste ned innhold slik at du er forberedt på lange bilturer med barn i baksetet, eller om du vet du skal befinne deg på et sted uten internett-tilgang. Telia Play gir deg en enklere hverdag!

Og ja - tjenesten har støtte for Chromecast og AirPlay

Her laster du ned Telia Play!

Du finner Telia Play som app på nettbrett og telefon eller du kan logge deg inn med brukernavn og passord på teliaplay.no om du ønsker å se TV fra PC og Mac i nettleseren.

Appen lastes ned her:

App Store (iOS) 

Google Play (Android)


Bestill Telia Box

Har du en gammel TV-box med begrenset funksjonalitet? Da kan du bestille markedets råeste TV- og strømmebox her!

Telia box har suverene bilder i 4K og HDR-kvalitet, innebygget chromecast, tusenvis av apper, stemmestyring og opptak på tvers av enheter. Med fremtidens TV-box i stua kan du nyte en TV-opplevelse mer magisk enn noen gang!

Bestill Telia Box

 

11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
05.januar.2023

Nå kommer strømstøtten for desember

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

I desember var den gjennomsnittlige spotprisen i vårt prisområde så høy at privatkunder får strømstøtte gjennom statens kompensasjonsordning. For desember er støtten på 90 prosent av prisforskjellen mellom 70 øre per kWh og den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE