Vi får nytt kontonummer og ny faktura!

11.oktober.2021 - Nyheter - av Annicken Hjelle
For å kunne levere enda bedre tjenester og en mer oversiktlig faktura, oppgraderer vi nå systemene våre. Dette har betydning for deg som får faktura på papir eller på e-post!

Neste måned får du en splitter ny faktura fra oss, som vi håper er mer oversiktlig og ryddig for deg. Tusen takk til alle dere som svarte på undersøkelsen vi hadde om den gamle fakturaen vår. Vi fikk mange gode innspill som vi har tatt med oss i prosessen!

Dette er nytt i ny faktura:

  • Nytt kontonummer - vårt nye kontonummer er: 8647 12 34801 
  • Ny layout på fakturaen 
  • Du får nå alt på én faktura, og med dette håper vi å gjøre hverdagen litt enklere for deg! 
  • Strømavtalen din har byttet navn, men vilkårene er de samme som før. 

Hvis du tidligere hadde Innkjøpspris som strømavtale, er det NEAS Spot som vil stå som strømavtale på fakturaen din.

For deg som mottar faktura på e-post eller i posten

På den nye fakturaen står det et nytt kontonummer. Du må passe på å bruke det nye kontonummeret når du skal betale. Prøver du å betale med det gamle kontonummeret, vil ikke betalingen gå gjennom. For papirfaktura kommer det et gebyr på 49,-. Ved eFaktura eller faktura på e-post faller gebyret bort. 

For deg som mottar faktura som AvtaleGiro eller eFaktura

Fakturaen er mer oversiktlig og ryddig. Har du avtalegiro - vil dine faktura komme samlet i ett trekk. Hvis du da har satt en for lav beløpsgrense, vil ikke giroen trekkes automatisk. Da må du logge inn i nettbanken din og øke beløpsgrensen på trekket! 

For deg som ikke ønsker alt på samme faktura

Hvis du ikke ønsker alt på en faktura kan du reservere deg mot dette. Bruk knappen under til å reservere deg, så ordner vi resten.

Har du spørsmål kan du kontakte kundesenteret på 71 56 55 25, neas@neas.mr.no eller bruke chatten her på nettsiden. 

Jeg vil ikke ha alt på en faktura

08.april.2024

Sånn ser du Eliteserien og KBK-kampene i 2024

Nyheter - av Frank S. Talberg

Denne sesongen er det TV2 som har rettighetene til Eliteserien, så kampene går på ulike vis hos TV2. For å se alle kampene må du ha TV2 Play Total (alt), mens utvalgte kamper går på TV2 sport 1 og 2, som du enkelt kan velge inn for bare 5 poeng i valgmenyen.
Les mer
15.februar.2023

Er DU vår nye telekommunikasjonsmontør eller kundekonsulent?

Nyheter - av Hanne Vikene Nedal

Vil du bli en av våre nye kolleger i NEAS AS? Vi søker nå etter ny telekommunikasjonsmontør og kundekonsulent. To spennende stillinger med en variert arbeidshverdag og mange hyggelige kolleger på laget.
Les mer
14.februar.2022

Går sammen om å tilby el-bildeling i Kristiansund!

Nyheter - av Bård Munkhaug

Nordmøres første ebilbilpool for både bedrifter og private starter opp på F13 i Kristiansund på mandag. Bak satsningen står de lokale aktørene FG Eiendom, NEAS og Slatlem. Målet er å bidra til en bærekraftig fremtid og reduserte kostnader for både næringsliv og private!
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE