Er DU vår nye telekommunikasjonsmontør eller kundekonsulent?

15.februar.2023 - Nyheter - av Hanne Vikene Nedal
Vil du bli en av våre nye kolleger i NEAS AS? Vi søker nå etter ny telekommunikasjonsmontør og kundekonsulent. To spennende stillinger med en variert arbeidshverdag og mange hyggelige kolleger på laget.

Telekommunikasjonsmontør 

Som telekommunikasjonsmontører vil du bidra til bærekraftig utvikling av regionen gjennom drift, vedlikehold og utvikling av våre bredbåndslinjer. Hverdagen som telekommunikasjonsmontør er variert, aktiv og du vil over tid oppleve hele Nordmøre og Romsdal. Vi leter etter deg som har fagbrev som telekommunikasjonsmontør og som ønsker å bli en del av vårt montørteam. 

Vil du bidra til bærekraftig utvikling i regionen? 

Les mer og søk her!

Kundekonsulent 

Som kundekonsulent er du god på å skape gode relasjoner med våre kunder og går på jobb hver dag for å gi kundene en god opplevelse. Du vil ha spennende og varierte oppgaver i hjertet av NEAS - hvor ingen dager er like. Her vil du bistå våre kunder med alt fra WiFi-hjelp, teknisk support og til å forklare strøm- og energiforbruk. Vi leter etter deg som trives i et hektisk og sosial miljø, med fokus på gode kundeopplevelser. 

Vil du utgjøre en forskjell for våre kunder? 

Les mer og søk her!

Hvorfor jobbe i NEAS? 

Vi brenner for samfunnet rundt oss og håper du vil bidra til å bygge opp regionen vår. Sammen setter vi nabolaget først gjennom sponsorater, prosjekter og ulike initiativ - dette for å skape en attraktiv region å bo og jobbe i. Ønsker du å ta del i et supert arbeidsmiljø, hvor du får mange hyggelige kollegaer med på laget? Les hva våre ansatte sier om oss her: 

Oliver: Neas for meg er en varm og trygg arbeidsplass med høy kompetanse, et lærerikt miljø og gode muligheter for utvikling. Trygge og gode kollegaer skaper et godt arbeidsmiljø både i og utenfor arbeidstiden. I Neas er det rom for alle.

Bård: Godt arbeidsmiljø. Spennende og viktige arbeidsoppgaver for lokalsamfunnet med et stort fagmiljø. NEAS er en solid og trygg arbeidsgiver i en stabil bransje. 

Gøran: Neas utvikler seg sammen med deg. En solid arbeidsgiver som tåler tidens tann. 

Linn: Stort fagmiljø, gode kolleger og en viktig aktør for lokalsamfunnet. NEAS bidrar tilbake til lokalsamfunnet. Vi har mange spennende arbeidsoppgaver og flere nye system som aktivt bidrar til personlig utvikling. 

Camilla: I NEAS får jeg være med på mange spennende prosjekt og får stadig utviklet både kompetanse og personlige egenskaper. I tillegg får jeg være mye ute på besøk i Nabolaget og hilse på alle de trivelige kundene våre.

 

08.april.2024

Sånn ser du Eliteserien og KBK-kampene i 2024

Nyheter - av Frank S. Talberg

Denne sesongen er det TV2 som har rettighetene til Eliteserien, så kampene går på ulike vis hos TV2. For å se alle kampene må du ha TV2 Play Total (alt), mens utvalgte kamper går på TV2 sport 1 og 2, som du enkelt kan velge inn for bare 5 poeng i valgmenyen.
Les mer
15.februar.2023

Er DU vår nye telekommunikasjonsmontør eller kundekonsulent?

Nyheter - av Hanne Vikene Nedal

Vil du bli en av våre nye kolleger i NEAS AS? Vi søker nå etter ny telekommunikasjonsmontør og kundekonsulent. To spennende stillinger med en variert arbeidshverdag og mange hyggelige kolleger på laget.
Les mer
14.februar.2022

Går sammen om å tilby el-bildeling i Kristiansund!

Nyheter - av Bård Munkhaug

Nordmøres første ebilbilpool for både bedrifter og private starter opp på F13 i Kristiansund på mandag. Bak satsningen står de lokale aktørene FG Eiendom, NEAS og Slatlem. Målet er å bidra til en bærekraftig fremtid og reduserte kostnader for både næringsliv og private!
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE