TV-tips til påskeferien

11.april.2022 - Hjemme - av Linn A. Djuvsland
Hva kan du sette på sammen med barna for en skikkelig filmkveld? Og hvilken krim velger man når de minste har sovnet?

«Skal vi ikke se en film sammen da?»

Ofte etterfulgt av evig scrolling og leting, hvor ingen blir enige om hva de egentlig vil se... Vi har løsningen!
Telia har satt sammen noen samlesider med påskefavoritter både for barna, men også med påskekrim for de voksne. Da er det i det minste bare én side å bla seg gjennom, og du finner garrantert noe du vil se.
Finn fram påskeegget og scroll dere gjennom Telias samling med påskekos for barna. Her er det mye latter og spenning for store og små!
 
 
 
 
obs. Man må logge inn for å se samlingene, det gjør du enkelt med tlf.nr og passord. Det samme passordet som du bruker til valgmenyen. Har du aldri logget inn, eller glemt passordet ditt - klikker du bare på glemt passord og får en engangs kode på sms for å sette nytt.
 

Hva med en god gammel klassisker av Astrid Lindgren?

Vi husker vel alle da Emil heiser Ida opp i flaggstanga, eller da lillesøstera til Marikken pytter en ert i nesa? Nostalgisk kos for de voksne, og spennende eventyr for de små!
 
Astrid Lindgren TV-tips Emil i Lonneberget Astrid Lindgren TV-tips Rasmus på Loffen Astrid Lindgren TV-tips Marikken
 
 
 

Til de voksne anbefaler vi klassikerne fra Agatha Christie, der er alt fra poirit til Marple.

Undertegnede er såpass pyse at her kan jeg ikke referere til annet enn poirots ikoniske bart og franske aksent - for her blir det mye tid bak puta, men det er akkurat så spennende at man ikke kan la være å sitte med de andre som ser på.
 
Tv-tips NEAS Telia Agatha Christie
 
 
 
PS. Ser du innhold som ikke er tilgjengelig, kan du enkelt skifte kanaler og strømmetjenester i valgmenyen, slik at du kan se akkurat det du vil - når du vil! 🤩 Her forklarer vi nærmere hvordan du kan nyte maks av din TV-pakke.
 
22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE