TV-tips til påska!

22.mars.2024 - Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland
Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.

Kjør påskekrimmaraton 🧐

Sett deg godt tilrette med favorittgodteriet ditt og nyt påsken med spennende krimserier og filmer. Fra klassikere som "Mordene i Sandhamn" til nye spenningsfylte serier, under finner du noe for enhver smak.

Her finner du hele Krim-samlingen i Telia Play!

Agatha Christie´s klassikere:

Se Miss Marple i Telia Play - 7,6 / 10 på IMDb.com

Se Poirot i Telia Play - 8,6 / 10 på IMDb.com

 

Linn´s favoritt:

Se Sherlock i Telia Play - 9,1 / 10 på IMDb.com.

 

Norsk krim med gode kritikker:

Se Wisting i Telia Play - 7,3 / 10 på IMDb.com.


Mer krim: 

Se Veronika i Telia Play - 7,3 / 10 på IMDb.com.

Se the Gentlemen 8,3 / 10 på IMDb.com, ved å velge inn Netflix for 50 poeng i Valgmenyen! Du har lettest tilgang til Valgmenyen i Mitt NEAS, den laster du ned her!

 

For familien: 

Samle hele familien og se hjertevarme filmer som Hop (5,4 / 10 på IMDb.com) eller fjorårets storfilm Bukkene Bruse på badeland (leiefilm - 4,8 på IMDb.com). Disse filmene er perfekte for hele familien, og sprer både påskeglede og latter blant store og små!

Superkrim for barna:

Hver dag i påsken skjer det skumle, mystiske og morsomme ting i NRK Super. Du finner Superkrim her i Telia Play.

 

For deg som vil se natur- eller reisedokumentarer 🦊🌲

Dra på en virtuell reise gjennom vakre landskap og eksotiske destinasjoner med dokumentarserier som "Planet Earth". Perfekt for å utforske verden uten å forlate hjemmet. Altså, Planet Earth og David Attenborough never gets old i min bok, disse er både engasjerende og behagelige å se på for hele familien. Jeg mener, hvem elsker ikke dyr?

Se Planet Earth i Telia Play (9,2 / 10 på IMDb.com)

Se A Year on Planet Earth i Telia Play (7,9 / 10 på IMDb.com)

Ellers bugner jo Telia Play av flotte naturopplevelser, jakt og til og med live kahoot for de spesielt interesserte. Her finner du Naturkanalen i Telia Play.

 

Påskekonsert i stua 🎼

Sjekk ut lokale TV-stasjoner eller strømmetjenester for å finne påskekonsertene som sendes direkte fra kirker eller konsertsaler. Og skulle ikke kirkekonserter vært din greie så må jeg bare tipse om strømmetjenesten Quello som du enkelt legger til for bare 5 poeng i Telia Play - og en verden av digg musikk og sceneshow er din. Her er det mange timer med god stemning.

Linn´s konserttips i Telia Play: 

Muse - Live at Rome Olympic Stadium 

Amy Winehouse - Live in London 2007

Coldplay - Live in Germany E-Werk 2011 

Mumford & Sons Live at Music Hall of Williamsbu 

David Guetta fra iTunes festival i 2014

Så kan man selvsagt ikke liste opp gode konserter uten å nevne the one and only Freddy, med Queen - Live at Wembley fra 1986 


Bakekonkurranse i påska?

Se etter programmer eller konkurranser som fokuserer på bakst og kakepynting. Det kan være både underholdende og inspirerende å se talentfulle bakere konkurrere om å lage de vakreste og mest velsmakende påskegodbitene.

Bakemesterskapet på NRK er både inspirerende og ganske morsom TV, her finner du programmet i Telia Play. 

Score fra IMDb.com er hentet 22.03.24


🐣 Uansett hva du skal gjøre i påsken så ønsker vi i NEAS deg en riktig fin en! 🐣 

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE