Tipsene for Mai i Telia Play og på Telia Box!

03.juni.2021 - Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen
Mai har vært en måned med drøssevis av nye og spennende serier og filmer. Her kommer noen favoritter fra oss i Neas.

Serietips

Pørni - en ny, norsk favoritt med Henriette Stenstrup i hovedrollen!

Bilde-av-Henriette-Stenstrup-i-Pørni

Serien handler om: Pørni setter alltid sine nære og kjære først og oppdrar sine to døtre og nevø alene. Samtidig må hun ta vare på sin kriserammede far - men når får hun tid til å ta vare på seg selv?

Slik ser du den: Sesong 1 av denne kritikerroste serien er tilgjengelig på Viaplay, som du kan legge til i valgemenyen for 45 poeng. Du kan bruke denne lenken for å gå direkte til valgmenyen. 

Score på IMDB: 8,4

Mare of Easttown

Mare-of-easttown
Foto: IMDB.com

Serien handler om: I denne krimserien følger vi etterforskningen og livet til detektiv Mare Sheehan (Spilt av Kate Winslet) i en småby i Pennsylvania. Serien utforsker den mørke siden ved et lite samfunn og ser nærmere på hvordan familie og gamle tragedier kan derfinere vår nåtid. 

Slik ser du den: Sesong 1 av denne serien er tilgjengelig på HBO Nordic, som du kan velge inn gjennom valgmenyen for 40 poeng. Du kan bruke denne lenken for å gå direkte til valgmenyen

Score på IMDB: 8,6

Alle sesongene av Friends & Friends Reunion finner du på HBO Nordic!

friends

Serien handler om: Friends er en av vår tids mest ikoniske og elskede komiserier - og har du ikke sett den enda, har du hele 236 episoder fordelt på 10 sesonger å glede deg til! Reunionepisoden ble en tårevåt og koselig mimrestund og er du fan av serien anbefaler vi deg å se den! 

Slik ser du den: Velg inn HBO Nordic for 40 poeng i valgmenyen. Du kan bruke denne lenken for å gå direkte til valgmenyen. 

Score på IMDB: 8,9

In Treatment - sesong 1-4

in-treatment-hbo-nordic

Serien handler om: Dette er en dramaserie med Gabriel Bryne i hovedrollen, som kretser rundt terapitimene til fem ulike pasienter som terapeuten Paul innsiktsfullt og sikkert behandler - mens han viser en annen, og mer usikker side foran sin egen terapeut Gina. 

Slik ser du den: Velg inn HBO Nordic for 40 poeng i valgmenyen. Du kan bruke denne lenken for å gå direkte til valgmenyen.

Score på IMDB: 8,3

Billions - sesong 1-5

Serien handler om: Chuck Rhoades (Paul Giamatti) er en fremadstormende advokat av herskapelig herkomst med politiske forbindelser. Bobby "Axe" Axelrod (Damian Lewis) er en briljant og beregnende industriell mangemillionær, som har gjort gode investeringer i hedgefond.

I et komplekst og intrikat nettverk fremstiller Billions det Machiavelliske renkespillet som dominerer politikk og økonomi i New York City i en maktkamp mellom rovdyr og bytte hvor alt står på spill.

Slik ser du den: Velg inn Paramount+ for 20 poeng i valgmenyen. Du kan bruke denne lenken for å gå direkte til valgmenyen.

Score på IMDB: 8,4

For de minste - My Little Pony

my-little-pony

Serien handler om: Følg de fargerike ponniene gjennom morsomme, spennende og fortryllende eventyr og lær om vennskapets magi! 

Slik ser du den: Velg inn Min Kino i valgmenyen for 5 poeng. Du kan bruke denne lenken for å gå direkte til valgmenyen.

Score på IMDB: 7,6

Flere serietips finner du her!


Filmtips

Downton Abbey

downton-abbey

Digget du serien? Ja - da kommer du også til å digge filmen. Den fortsetter der serien slapp, og gir oss en gjensyn med herskap og tjenere på godset Downton Abbey. 

Slik ser du filmen: Filmen er tilgjengelig via C More, og du velger inn denne via valgmenyen for 20 poeng. Du kan bruke denne lenken for å gå direkte til valgmenyen. 

Score på IMDB: 7,4

Wonder

wonder

Filmen Wonder, bygd på bestselgeren fra New York Times' liste, forteller den inspirerende og gripende historien om August Pullman. Auggie er født med et annerledes ansikt, og kunne ikke gå på vanlig barneskole. Som den mest usannsynlige av helter begynner han i femte klasse på fellesskolen. Både familien, de nye klassekameratene og hele lokalmiljøet må kjempe for å ta frem aksept og omsorg. Auggies usedvanlige opplevelser knytter dem alle sammen, og beviser at en ikke kan forsvinne i mengden når en er født til å skille seg ut.

Slik ser du filmen: Filmen er tilgjengelig via Nordisk Film+, og du velger inn denne via valgmenyen for 10 poeng. Du kan bruke denne lenken for å gå direkte til valgmenyen. 

Score på IMDB: 8,0

Flere filmtips finner du her!


Med Telia Play og Telia Box kan du enkelt bytte om på strømmetjenestene og kanalene dine!

Vil du se Friends hos HBO Nordic ene dagen, og KBK i Eliteserien via Eurosportpakken den neste dagen bruker du valgmenyen til å endre! Og du, nå har du valgmenyen rett i lomma! - med Mitt Neas!

Har du ikke tilgang til en verden av underholdning? Da kan du bestille det gjennom oss. 

Jeg vil ha TV fra NEAS!

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE