Endringer i TV-innholdet ditt!

26.april.2021 - Hjemme - av Frank Talberg
TV-vanene våre endrer seg, og stadig flere TV-leverandører flytter innholdet sitt over til populære strømmetjenester.

Endring i TV-vaner gir endret innhold

Disse endringene skjer i innholdet i TV boksen din fremover:

  • TV-kanalen FOX er avviklet. Dette skjedde 31. mars. Ønsker du fortsatt å se innhold fra FOX-universet? Da kan du velge inn strømmetjenesten FOX+ i valgmenyen

  • Viacom har besluttet å avvikle kanalene Colors og Rishtey fra 31. mai.

  • MTV 80's og MTV Music-kanalene avvikles fra 31. mai. Da kan du ikke lenger se musikkanalene i Telia Play og på Telia Box. Digger du å høre på musikk, så kan vi friste med MTV Hits, MTV Live eller VH-1 - som er de mest populære musikk-kanalene. Du kan også velge inn Stingray Qello med over 200 unike livekonserter i valgmenyen!

  • Mye av innholdet fra Nick jr, Nicktoon og Nick+-arkivet er flyttet inn i Paramount+ og kanalene blir derfor avviklet fra 31. mai. TV-poengene vil bli frigjort så du kan velge noe annet. Har du ikke Paramount+ kan du enkelt legge den til i Valgmenyen. Samtidig gjøres Nickelodeon om fra å være en forhåndsvalgt kanal, til å bli valgfri. Det betyr at du må legge den til i Valgmenyen etter 31. mai, dersom barna vil se på den. 

Bruk frigjorte poeng på annet innhold

Etter avviklingen av kanaler og innhold blir TV-poengene frigjort så du kan velge noe annet. Husk at du kan velge fritt blant et stort utvalg TV-kanaler og strømmetjenester i Valgmenyen - akkurat når det passer deg!

Gå til valgmenyen

05.januar.2023

Nå kommer strømstøtten for desember

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

I desember var den gjennomsnittlige spotprisen i vårt prisområde så høy at privatkunder får strømstøtte gjennom statens kompensasjonsordning. For desember er støtten på 90 prosent av prisforskjellen mellom 70 øre per kWh og den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen.
Les mer
11.april.2022

TV-tips til påskeferien

Hjemme - av Linn A. Djuvsland

Hva kan du sette på sammen med barna for en skikkelig filmkveld? Og hvilken krim velger man når de minste har sovnet?
Les mer
23.februar.2022

TV tipsene til vinterferien

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

Enten du er på hytta, på fjellet eller tilbringer noen rolige dager hjemme i vinterferien så kan du kose deg med masse godt innhold på TV. Vi har samlet noen tips til hva du kan se på - og med Telia Play kan du se det du vil - når du vil.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE

Ikke gå glipp av det vi legger ut! Her kan du abonnere på vårt nyhetsbrev slik at du holder deg oppdatert!