Endringer i TV-innholdet ditt!

26.april.2021 - Hjemme - av Frank Talberg
TV-vanene våre endrer seg, og stadig flere TV-leverandører flytter innholdet sitt over til populære strømmetjenester.

Endring i TV-vaner gir endret innhold

Disse endringene skjer i innholdet i TV boksen din fremover:

  • TV-kanalen FOX er avviklet. Dette skjedde 31. mars. Ønsker du fortsatt å se innhold fra FOX-universet? Da kan du velge inn strømmetjenesten FOX+ i valgmenyen

  • Viacom har besluttet å avvikle kanalene Colors og Rishtey fra 31. mai.

  • MTV 80's og MTV Music-kanalene avvikles fra 31. mai. Da kan du ikke lenger se musikkanalene i Telia Play og på Telia Box. Digger du å høre på musikk, så kan vi friste med MTV Hits, MTV Live eller VH-1 - som er de mest populære musikk-kanalene. Du kan også velge inn Stingray Qello med over 200 unike livekonserter i valgmenyen!

  • Mye av innholdet fra Nick jr, Nicktoon og Nick+-arkivet er flyttet inn i Paramount+ og kanalene blir derfor avviklet fra 31. mai. TV-poengene vil bli frigjort så du kan velge noe annet. Har du ikke Paramount+ kan du enkelt legge den til i Valgmenyen. Samtidig gjøres Nickelodeon om fra å være en forhåndsvalgt kanal, til å bli valgfri. Det betyr at du må legge den til i Valgmenyen etter 31. mai, dersom barna vil se på den. 

Bruk frigjorte poeng på annet innhold

Etter avviklingen av kanaler og innhold blir TV-poengene frigjort så du kan velge noe annet. Husk at du kan velge fritt blant et stort utvalg TV-kanaler og strømmetjenester i Valgmenyen - akkurat når det passer deg!

Gå til valgmenyen

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE