Kan jeg lade med vanlig stikkontakt?

Du kan faktisk lade med vanlig («Schuko») jordet stikkontakt, men da skal denne kontakten forsynes fra en egen kurs med maksimalt 10A sikring. Begrensningen på sikringen gjelder ikke hvis du monterer en industrikontakt som f.eks CEE/EN309. Du må bruke elektroinstallatør til å montere alt dette utstyret. Denne kursen skal også være beskyttet med en egen jordfeilbryter type B. Det anbefales å henge opp reise/nødladeren som du får levert med bilen, i en krok eller i en kurv. Da slipper du å ødelegge laderen. Husk at det ikke er å lov å bruke skjøteledning.

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.