Kan jeg få en raskere lading ved å installere en hjemmeladestasjon?

Raskere lading er avhengig av størrelse på bilens batterier (kapasitet) og hvor mye effekt som kan hentes ut fra det elektriske anlegget i boligen din. For enkelthets skyld kan en si at desto større sikring du har på kursen laderen står på, desto raskere går det å lade bilen din. Vi kan hjelpe deg med å finne ut av hvor mye effekt du kan hente ut av anlegget ditt for å oppnå raskere ladetid. Du får raskere lading enn ved bruk av forskriftsmessig montert vanlig stikkontakt.

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.