Legg til snarvei til Mitt NEAS på iPhone

Du kan enkelt legge til favorittnettsiden på hjemskjermen slik at du slipper å skrive inn adressen hver gang du skal inn. Det ser ut som en app, men snarvei-ikonet er egentlig bare en lenke som går direkte til nettsiden.

Slik lager du snarvei på iPhone (Safari)

1. Åpne nettleser på mobilen og skriv inn adressen: https://min-side.azurewebsites.net/Account/Login

2. Trykk på menysymbolet, firkanten med pil, og sveip til du ser "Legg til på hjem-skjerm"-merket

3. Gi snarveien et navn, for eksempel Mitt NEAS

4. Nå har du snarveien til Mitt NEAS på din Hjem-skjerm