Legg til snarvei til Mitt NEAS på iPhone

Du kan enkelt legge til favorittnettsiden på hjemskjermen slik at du slipper å skrive inn adressen hver gang du skal inn. Det ser ut som en app, men snarvei-ikonet er egentlig bare en lenke som går direkte til nettsiden.

Slik lager du snarvei på iPhone (Safari)

  1. Åpne nettleser på mobilen og skriv inn adressen: https://minside.neas.mr.no/   2. Trykk på menysymbolet, firkanten med pil, og sveip til du ser "Legg til på hjem-skjerm"-merket  3. Gi snarveien et navn, for eksempel NEAS eller Min Side  4. Nå har du snarveien til Min Side på din Hjem-skjerm 

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.