Legg til snarvei til Mitt NEAS på Android

Du kan enkelt legge til favorittnettsiden på hjemskjermen slik at du slipper å skrive inn adressen hver gang du skal inn. Det ser ut som en app, men snarvei-ikonet er egentlig bare en lenke som går direkte til nettsiden.

Slik lager du snarvei på Android (Chrome)

1. Åpne nettleser og skriv inn nettadressen https://min-side.azurewebsites.net/Account/Login
  2. Trykk på menysymbolet (de tre prikkene) og velg «Add to Home screen» eller «Legg til på startside» på norsk

3. Navngi snarveien

4. Velg «ADD» i menyboksen om du vil den skal legge seg automatisk på hjemskjermen, eller «Touch and hold» hvis du vil plassere den manuelt akkurat der du vil ha den