Legg til snarvei til Mitt NEAS på Android

Du kan enkelt legge til favorittnettsiden på hjemskjermen slik at du slipper å skrive inn adressen hver gang du skal inn. Det ser ut som en app, men snarvei-ikonet er egentlig bare en lenke som går direkte til nettsiden.

Slik lager du snarvei på Android (Chrome)

  1. Åpne nettleser og skriv inn nettadressen https://min-side.azurewebsites.net/Account/Login 
  2. Trykk på menysymbolet (de tre prikkene) og velg «Add to Home screen» eller «Legg til på startside» på norsk  3. Navngi snarveien

  4. Velg «ADD» i menyboksen om du vil den skal legge seg automatisk på hjemskjermen, eller «Touch and hold» hvis du vil plassere den manuelt akkurat der du vil ha den
Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.