Hvordan opprette eFaktura?

eFaktura kan du opprette på Min Side. Når du er logget inn klikker du på menypunktet Faktura, deretter på Mine Avtaler. Da vil du få mulighet til å opprette eFaktura. Du må benytte bankID for å opprette avtalen.  

Du kan også aktivisere eFaktura ved å gå inn på nettbanken din når du får regningen. Tast inn NEAS-regningen på den gamle måten, så kommer det opp et tilbud om efaktura-avtale. Registrer så de nødvendige data (inkl. din e-post adresse). Du vil nå få neste strømregning som eFaktura. (NB! Strømregningen trekkes ikke automatisk. Du godkjenner hver enkelt betaling. For automatisk trekk av regning, se avtalegiro.)

I nettbanken har du mulighet til å automatisk godta eFaktura fra alle bedrifter som tilbyr tjenesten og som man har et kundeforhold til. 

Fant du det du lette etter?

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.