Hvordan opprette eFaktura?

eFaktura kan du enkelt opprette på Min Side. Når du er logget inn klikker du på menypunktet Faktura, deretter på Mine Avtaler. Da vil du få mulighet til å opprette eFaktura. Du må benytte bankID for å opprette avtalen.  

Du kan også aktivisere eFaktura ved å gå inn på nettbanken din når du får regningen. Tast inn NEAS-regningen på den gamle måten, så kommer det opp et tilbud om efaktura-avtale. Registrer så de nødvendige data (inkl. din e-post adresse). Du vil nå få neste strømregning som eFaktura. (NB! Strømregningen trekkes ikke automatisk. Du godkjenner hver enkelt betaling. For automatisk trekk av regning, se avtalegiro.)

I nettbanken har du mulighet til å automatisk godta eFaktura fra alle bedrifter som tilbyr tjenesten og som man har et kundeforhold til. 

Fant du det du lette etter?

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.