Hvordan bytte passord på nettet - Zhone 24xx og 27xx WiFi-rutere

Når vi installerer fiber hjemme hos deg settes det et standard passord på WiFi-nettet. Dette passordet består gjerne av mange tall og bokstaver i tilfeldig rekkefølge. Du har mulighet til å senere gå inn og endre passord på nettet ditt. Her finner du en oppskrift på hvordan du skal gjøre det hvis du har Zhone 24xx eller 27xx WiFi-ruter.

Zhone 24xx (denne har kun 2,4 GHz-bånd)

Zhone 24xx (denne har kun 2,4 GHz-bånd)

Zhone 27-ruter (ZNID27xxA1) (denne har 2,4 og 5 GHz-bånd)

Zhone 27-ruter (ZNID27xxA1) (denne har 2,4 og 5 GHz-bånd)

Slik bytter du passord på nettet:

1. Gå til http://10.22.22.1 i nettleseren

2. I innloggingsboksen som kommer opp bruker du user som brukernavn og user som passord.

3. Da kommer du til denne startsiden.

4. Trykk på «Configuration» i fanen til venstre, deretter «Wireless». Velg riktig bånd, det er kun Zhone 27 som har 2 bånd i dette tilfellet. Trykk så på "Security".

5. Da får du opp denne boksen:

I feltet WPA WAPI Passphrase legger du inn ønsket passord. Trykker du på «click here to display» kan du se ditt nåværende passord.

6. Trykk så "Apply/Save"

lagre passord

7. Ønsker du samme passord på det andre båndet (om du har Zhone 27xx-modellen) så følger du samme oppskrift ved å trykke på det andre båndet under "Security". Husk at du må oppdatere passordet ditt på alle tilkoblede trådløse enheter.