Hvordan bytte passord på nettet - Zhone 24xx og 27xx WiFi-rutere

Når vi installerer fiber hjemme hos deg settes det et standard passord på WiFi-nettet. Dette passordet består gjerne av mange tall og bokstaver i tilfeldig rekkefølge. Du har mulighet til å senere gå inn og endre passord på nettet ditt. Her finner du en oppskrift på hvordan du skal gjøre det hvis du har Zhone 24xx eller 27xx WiFi-ruter. 

 

Zhone 24xx (denne har kun 2,4 GHz-bånd)

Zhone 24xx (denne har kun 2,4 GHz-bånd)

Zhone 27-ruter (ZNID27xxA1) (denne har 2,4 og 5 GHz-bånd)

Zhone 27-ruter (ZNID27xxA1) (denne har 2,4 og 5 GHz-bånd)

Slik bytter du passord på nettet: 

1. Gå til http://10.22.22.1 i nettleseren

2. I innloggingsboksen som kommer opp bruker du user som brukernavn og user som passord.

3. Da kommer du til denne startsiden. 

4. Trykk på «Configuration» i fanen til venstre, deretter «Wireless». Velg riktig bånd, det er kun Zhone 27 som har 2 bånd i dette tilfellet. Trykk så på "Security".

5. Da får du opp denne boksen:

I feltet WPA WAPI Passphrase legger du inn ønsket passord. Trykker du på «click here to display» kan du se ditt nåværende passord.

6. Trykk så "Apply/Save"

lagre passord

7. Ønsker du samme passord på det andre båndet (om du har Zhone 27xx-modellen) så følger du samme oppskrift ved å trykke på det andre båndet under "Security". Husk at du må oppdatere passordet ditt på alle tilkoblede trådløse enheter.

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.