Bestill ladeboks

Gratulerer med elbillading i ditt boligselskap!

NEAS har i samarbeid med ditt boligselskap etablert et moderne og fremtidsrettet ladeanlegg. Med NEAS-ladesystem betaler hver og en som lader en rettferdig pris.

Du har nå mulighet til å enkelt bestille en privat ladeboks til din faste parkeringsplass, som kun blir tilgjengelig for deg!

Ladeboksen kan du velge å kjøpe kontant eller gjennom rentefri nedbetaling over 36 måneder på strømfakturaen din

Bestill ladeboks

Møt din nye ladeboks - Easee Charge

Easee Charge Elbillader utnytter tilgjengelig elektrisk kapasitet til det fulle med dynamisk lastbalansering.

Når flere laderoboter kobles til samme sikring, vil den tilgjengelige strømmen på kursen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig og strømmen fordeles smart på ladestasjonene som er i bruk. Alle laderne i anlegget kan benyttes samtidig.

Med køsystem sørger laderobotene for at bilene blir ladet i tur og orden. Køsystemet aktiveres automatisk når det er flere biler som blir tilkoblet anlegget enn det er ladestrøm tilgjengelig.

Easee Charge Elbillader måler nøyaktig strømforbruk gjennom sine innebygde strømmålere, og ved at all lading registreres med RFID-brikke eller gjennom SmartCharge-appen sikrer vi at alle betaler for kun det de har ladet.


Hvordan lade med SmartCharge?

Prosessen etter bestilling

  1. Du bestiller din ladeboks via denne nettsiden

  2. Vi setter installasjon i bestilling hos vår installatør. Installatør tar kontakt med deg normalt innen en uke for å avklare installasjonstidspunkt

  3. Om du ikke allerede er registrert bruker hos Smartcharge, så vil du få en epost på oppgitt mailadresse om at vi har en registrert en bruker for deg og lenke til å laste ned appen.

  4. Etter at installatør har fullført installasjonen vil vi sette deg som eier av denne ladeboksen. Dette betyr at det er kun du/dere som har mulighet til å lade på denne boksen via app eller registrert RFID brikke. Ladeboksen vil være klar til bruk senest en virkedag etter installasjonen er fullført. Du er nå klar til å lade!

  5. Ønsker du å kjøpe ladeboksen kontant vil du motta regning fra NEAS – har du valgt nedbetaling vil du bli belastet avtalt beløp på din strømfaktura i 36mnd.

Ta gjerne kontakt med kundesenteret i chatten om du trenger hjelp til å komme i gang, eller om noe er uklart vedrørende bestilling! 

Bestill ladeboks

Kontakt oss

Siste fra bloggen

05.januar.2023

Nå kommer strømstøtten for desember

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

I desember var den gjennomsnittlige spotprisen i vårt prisområde så høy at privatkunder får strømstøtte gjennom statens kompensasjonsordning. For desember er støtten på 90 prosent av prisforskjellen mellom 70 øre per kWh og den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen.
Les mer
12.desember.2022

Med dette trikset kan du unngå strømbrudd

Energi - av André Gjørven

I disse dager er det lav temperatur på Nordmøre. Varmebehovet i huset øker og på grunn av økt strømbruk kan enkelte oppleve at hovedsikringen går, så hele huset blir strømløst, gjentatte ganger.
Les mer
14.oktober.2022

Hvordan sette opp gjestenett?

Internett - av Camilla Husby Ludviksen

Ønsker du et eget gjestenett som gjester kan benytte seg av? Da kan du sette opp ditt eget gjestenett på WiFi-nettverket ditt.
Les mer