Bestill ladeboks

Gratulerer med elbillading i ditt boligselskap!

NEAS har i samarbeid med ditt boligselskap etablert et moderne og fremtidsrettet ladeanlegg. Med NEAS-ladesystem betaler hver og en som lader en rettferdig pris.

Du har nå mulighet til å enkelt bestille en privat ladeboks til din faste parkeringsplass, som kun blir tilgjengelig for deg!

Ladeboksen kan du velge å kjøpe kontant eller gjennom rentefri nedbetaling over 36 måneder på strømfakturaen din

Bestill ladeboks

Møt din nye ladeboks - Easee Charge

Easee Charge Elbillader utnytter tilgjengelig elektrisk kapasitet til det fulle med dynamisk lastbalansering.

Når flere laderoboter kobles til samme sikring, vil den tilgjengelige strømmen på kursen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig og strømmen fordeles smart på ladestasjonene som er i bruk. Alle laderne i anlegget kan benyttes samtidig.

Med køsystem sørger laderobotene for at bilene blir ladet i tur og orden. Køsystemet aktiveres automatisk når det er flere biler som blir tilkoblet anlegget enn det er ladestrøm tilgjengelig.

Easee Charge Elbillader måler nøyaktig strømforbruk gjennom sine innebygde strømmålere, og ved at all lading registreres med RFID-brikke eller gjennom SmartCharge-appen sikrer vi at alle betaler for kun det de har ladet.


Hvordan lade med SmartCharge?

Prosessen etter bestilling

  1. Du bestiller din ladeboks via denne nettsiden

  2. Vi setter installasjon i bestilling hos vår installatør. Installatør tar kontakt med deg normalt innen en uke for å avklare installasjonstidspunkt

  3. Om du ikke allerede er registrert bruker hos Smartcharge, så vil du få en epost på oppgitt mailadresse om at vi har en registrert en bruker for deg og lenke til å laste ned appen.

  4. Etter at installatør har fullført installasjonen vil vi sette deg som eier av denne ladeboksen. Dette betyr at det er kun du/dere som har mulighet til å lade på denne boksen via app eller registrert RFID brikke. Ladeboksen vil være klar til bruk senest en virkedag etter installasjonen er fullført. Du er nå klar til å lade!

  5. Ønsker du å kjøpe ladeboksen kontant vil du motta regning fra NEAS – har du valgt nedbetaling vil du bli belastet avtalt beløp på din strømfaktura i 36mnd.

Ta gjerne kontakt med kundesenteret i chatten om du trenger hjelp til å komme i gang, eller om noe er uklart vedrørende bestilling! 

Bestill ladeboks

Kontakt oss

Siste fra bloggen

10.oktober.2023

Film- og serietips til høsten

TV - av Camilla H. Ludviksen & Linn Djuvsland

Det er tid for kos, avslapping og underholdning! Vi har satt sammen en liste med TV-tips for å gjøre ferien minneverdig.
Les mer
30.august.2023

Fiber vs. 5G - hva er forskjellen?

Internett - av Camilla Husby Ludviksen

Hverdagen vår blir mer og mer teknologisk. Vårt behov for raskt og stabilt internett øker og vi kobler i dag på alt fra varmeovner, smart-TV og bevegelsessensorer til hjemmenettet, samtidig som vi skal sitte uforstyrret i et Teams-møte, mens poden skal underholdes på Ipaden. Dette krever et internett du kan stole på.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer