Bestill ladeboks

Gratulerer med elbillading i ditt boligselskap!

NEAS har i samarbeid med ditt boligselskap etablert et moderne og fremtidsrettet ladeanlegg. Med NEAS-ladesystem betaler hver og en som lader en rettferdig pris.

Du har nå mulighet til å enkelt bestille en privat ladeboks til din faste parkeringsplass, som kun blir tilgjengelig for deg!

Ladeboksen kan du velge å kjøpe kontant eller gjennom rentefri nedbetaling over 36 måneder på strømfakturaen din

Bestill ladeboks

Møt din nye ladeboks - Easee Charge

Easee Charge Elbillader utnytter tilgjengelig elektrisk kapasitet til det fulle med dynamisk lastbalansering.

Når flere laderoboter kobles til samme sikring, vil den tilgjengelige strømmen på kursen fordeles automatisk og dynamisk mellom enhetene. Alle tilkoblede biler kan lades samtidig og strømmen fordeles smart på ladestasjonene som er i bruk. Alle laderne i anlegget kan benyttes samtidig.

Med køsystem sørger laderobotene for at bilene blir ladet i tur og orden. Køsystemet aktiveres automatisk når det er flere biler som blir tilkoblet anlegget enn det er ladestrøm tilgjengelig.

Easee Charge Elbillader måler nøyaktig strømforbruk gjennom sine innebygde strømmålere, og ved at all lading registreres med RFID-brikke eller gjennom SmartCharge-appen sikrer vi at alle betaler for kun det de har ladet.


Hvordan lade med SmartCharge?

Prosessen etter bestilling

  1. Du bestiller din ladeboks via denne nettsiden

  2. Vi setter installasjon i bestilling hos vår installatør. Installatør tar kontakt med deg normalt innen en uke for å avklare installasjonstidspunkt

  3. Om du ikke allerede er registrert bruker hos Smartcharge, så vil du få en epost på oppgitt mailadresse om at vi har en registrert en bruker for deg og lenke til å laste ned appen.

  4. Etter at installatør har fullført installasjonen vil vi sette deg som eier av denne ladeboksen. Dette betyr at det er kun du/dere som har mulighet til å lade på denne boksen via app eller registrert RFID brikke. Ladeboksen vil være klar til bruk senest en virkedag etter installasjonen er fullført. Du er nå klar til å lade!

  5. Ønsker du å kjøpe ladeboksen kontant vil du motta regning fra NEAS – har du valgt nedbetaling vil du bli belastet avtalt beløp på din strømfaktura i 36mnd.

Ta gjerne kontakt med kundesenteret i chatten om du trenger hjelp til å komme i gang, eller om noe er uklart vedrørende bestilling! 

Bestill ladeboks

Kontakt oss

Siste fra bloggen

08.april.2024

Sånn ser du Eliteserien og KBK-kampene i 2024

Nyheter - av Frank S. Talberg

Denne sesongen er det TV2 som har rettighetene til Eliteserien, så kampene går på ulike vis hos TV2. For å se alle kampene må du ha TV2 Play Total (alt), mens utvalgte kamper går på TV2 sport 1 og 2, som du enkelt kan velge inn for bare 5 poeng i valgmenyen.
Les mer
22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
10.oktober.2023

Film- og serietips til høsten

TV - av Camilla H. Ludviksen & Linn Djuvsland

Det er tid for kos, avslapping og underholdning! Vi har satt sammen en liste med TV-tips for å gjøre ferien minneverdig.
Les mer