Raskt og stabilt Internett fra NEAS.

Få fart på sakene med et raskt og stabilt Internett fra NEAS. Vi leverer fiber, kabel og trådløst bredbånd til bedrifter i vår region. 

NYHET! WiFi Bedrift

Økonomisystemer, CRM-systemer og andre forretningskritiske applikasjoner må kunne kjøres feilfritt også over WiFi. Med WiFi Bedrift fra NEAS kan du være trygg på at du får en stabil og god WiFi-tjeneste, akkurat der du befinner deg. 

Få mer ut av arbeidsdagen med høyhastighets bredbånd fra NEAS

NEAS leverer høyhastighets internett til mange bedrifter i Nordmøre og Romsdal. Internett fra NEAS gir en stabil og god opplevelse, og lar deg arbeide effektivt gjennom hele dagen. Velg den hastigheten som passer best til bedriftens forbruk. Få fart på sakene med internett fra NEAS!

Fordeler med internett fra NEAS:
  • Hastighet tilpasset bedriftens behov
  • Stabilt og pålitelig
  • Kraftig bredbånd som tåler mange på linja
  • Lokal tilstedeværelse — rask feilretting
Fiber

Velg internett med hastighet og kapasitet tilpasset bedriftens forbruk og behov. Med fiber fra NEAS får du et sikkert og stabilt bredbånd.

Radiobredbånd

Radiobredbånd er internett vi leverer til bedrifter som holder til der annen teknologi ikke er etablert. Du mottar signal fra en antenne vi har plassert i nærheten av ditt nabolag.

Fart på jobben – fart i nabolaget
Når du velger NEAS som internettleverandør, gir du oss muligheten til å gi mer støtte til idrett, kultur og andre gode tiltak i lokalmiljøet. Vi spiller på samme nabolag.
Les mer