TV-underholdning på jobben

Driver du bedrift, institusjon, sportsbar eller hotell? NEAS samarbeider med markedets ledende TV-distributør, Telia, om å levere smarte TV-løsninger for bedrifter. Velg blant gunstige abonnement og kanalpakker som passer dine behov.

Med TV fra NEAS får din bedrift:
  • Valgfrihet blant alle de mest populære TV-kanalene
  • Et stabil TV-signal med høy bildekvalitet
  • Smarte løsninger tilpasset bedriftens unike behov
Bedrift

Ønsker du TV i resepsjonen, kantinen eller på møterommet? I samarbeid med Telia tilbyr NEAS smarte TV-løsninger for bedrifter.

Institusjon

TV-underholdning kan være godt selskap for mange. I samarbeid med Telia, tilbyr NEAS fleksible TV-pakker for sykehus, sykehjem, avlastningsboliger eller andre institusjoner.

Sportsbar

Telia kan tilby alle de største sportskanalene, slik at du alltid kan vise de mest populære sportsbegivenhetene for gjestene i din bar, pub eller restaurant.

Hotell

Telia er markedets ledende TV-distributør, og leverer TV til flere store hotellkjeder. Løsningen kan integreres med hotellets informasjonskanal og egne systemer.

Markedets råeste tv- og strømmeboks
Husk at du selv må skaffe dekoder for å motta TV-signalene i din bedrift. Er du klar for en helt ny verden av TV-opplevelser? Aldri før har det vært så enkelt å finne programmer, svitsje mellom apper og tilpasse TV-opplevelsen slik du ønsker. Nye Telia box er her for å ta deg med storm.