TV på jobben - når og hvor du vil!

I samarbeid med Telia leverer vi smarte TV-løsninger for bedrifter. Velg blant gunstige abonnement og kanalpakker som passer dine behov.

TV-underholdning på jobben

Driver du bedrift, institusjon, sportsbar eller hotell? NEAS samarbeider med markedets ledende TV-distributør, Telia, om å levere smarte TV-løsninger for bedrifter. Velg blant gunstige abonnement og kanalpakker som passer dine behov.

Med TV fra NEAS får din bedrift:
  • Valgfrihet blant alle de mest populære TV-kanalene
  • Et stabil TV-signal med høy bildekvalitet
  • Smarte løsninger tilpasset bedriftens unike behov
Bedrift

Ønsker du TV i resepsjonen, kantinen eller på møterommet? I samarbeid med Telia tilbyr NEAS smarte TV-løsninger for bedrifter.

Institusjon

TV-underholdning kan være godt selskap for mange. I samarbeid med Telia, tilbyr NEAS fleksible TV-pakker for sykehus, sykehjem, avlastningsboliger eller andre institusjoner.

Sportsbar

Telia kan tilby alle de største sportskanalene, slik at du alltid kan vise de mest populære sportsbegivenhetene for gjestene i din bar, pub eller restaurant.

Hotell

Telia er markedets ledende TV-distributør, og leverer TV til flere store hotellkjeder. Løsningen kan integreres med hotellets informasjonskanal og egne systemer.

En hel verden av underholdning med Telia Box!
Er du klar for en helt ny verden av TV-opplevelser? Aldri før har det vært så enkelt å finne programmer, svitsje mellom apper og tilpasse TV-opplevelsen slik du ønsker. Nye Telia Box er her for å ta deg med storm. Husk at du selv må skaffe dekoder for å motta TV-signalene i din bedrift.