Nå starter Fotball EM 2024

14.juni.2024 - TV - av Linn A. Djuvsland
Endelig er fotballfesten i gang - vi gleder oss til en måned med fart og spenning på skjermen!

NRK gjør det enkelt og oversiktlig å følge med via denne landingssiden. Her har du full oversikt og sendeskjema over alle kampene som skal spilles under årets Fotball EM.

 

Jeg spurte Chat GPT om hvorfor man bør se Fotball EM og ha strømming og TV fra NEAS. Kunne ikke vært mer enig i svaret jeg fikk.

«Man bør se Fotball-EM fordi det byr på spennende kamper mellom de beste europeiske landslagene, stor sportslig underholdning, og nasjonal stolthet. Med strømming og TV fra NEAS kan du nyte denne opplevelsen med høy kvalitet, pålitelig dekning, og enkel tilgang til alle kampene.»

 

I dag fredag 14. juni braker det løs klokka 21:00, da vertsnasjonen møter Skottland. Undertegnede kan ikke nevne stjerner fra begge lag som man bør glede seg til å springe over skjermen - men jeg nesten garantere at det blir spenning og god stemning i stua hvis man lever seg litt inn.

Det er ingen tvil om at folk på NEAS-huset gleder seg til sommerens fotballfest - og hvis du ikke har deltatt ennå, så kan du være med i trekningen av en NEAS-sekk med masse stash - blant annet en klistremerkebok og mange fotball-klistremerker. Her er det om å gjort å samle alle spillerne på alle lagene som deltar.

 

Finn frem popcornet, stressballen og hurra-ropene - i kveld kjør vi!

14.juni.2024

Nå starter Fotball EM 2024

TV - av Linn A. Djuvsland

Endelig er fotballfesten i gang - vi gleder oss til en måned med fart og spenning på skjermen!
Les mer
21.mai.2024

HBO max + Discovery+ = max

TV - av Linn A. Djuvsland

Max kombinerer alt du elsker fra HBO Max, inkludert Warner Bros., Cartoon Network og DC-universet, med direktesendt sport og direktekanaler som TVNorge, FEM, REX og Discovery. Dessuten får du muligheten til å strømme hvert eneste øyeblikk fra OL i Paris 2024 på alle Max-abonnementene!
Les mer
16.mai.2024

Nå kan du velge inn Prime i valgmenyen!

TV - av Frank S. Talberg

Nå kan du velge inn hele Prime-universet via valgmenyen. Det betyr at du finner massevis av kjente storfilmer og serier, som for eksempel superpopulære Fallout som hadde premiere 11. april i år.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE