Radiobredbånd

Radiobredbånd, som ofte også kalles trådløst bredbånd, er bredbånd som leveres til bedrifter som holder til der annet  bredbåndsnett slik som fiber- eller kabelnett  ikke er etablert. Du mottar signal fra en radioantenne som er plassert i nærheten av ditt nærområde.

Hva kan internettet brukes til?

Radiobredbånd fra NEAS egner seg best for små bedrifter med et moderat internettforbruk. Bredbåndet gir tilstrekkelig fart til å sende epost, betale faktura, og andre enkle oppgaver. Det trådløse internettet går ikke like raskt som på fiber eller kabel, men gir likevel en god og stabil opplevelse. 

Kontakt oss for tilbud
Tilgjengelig hastighet avhenger av avstand til nærmeste antenne i området. Ved forespørsel vil vi sjekke hvilken hastighet vi kan tilby til lokasjonen, og gi et pristilbud basert på dette.
Med radiobredbånd får du:
  • Et fungerende internett hvor vi ikke har bygd ut fiber
  • God nok hastighet til å løse hverdagslige oppgaver
  • Et stabilt internettsignal
Lurer du på noe?
Vår salgsansvarlig for bedrifter hjelper deg gjerne!
Kan din bedrift få fiber?
Vi lever fiber i flere områder og dekker store deler av Kristiansund, Aure, Averøy, Smøla og Tingvoll. Kontakt oss i dag for mer informasjon og tilbud!
Problemer med TV eller internett?
Opplever du problemer med TV-signalet eller internettlinja? Årsaken kan være at vi utbedrer våre tjenester i nærheten av deg. Søk etter driftsmeldinger i ditt nabolag, eller meld inn feil.
Søk på postnummer