Tilbyr NEAS fast IP-adresse og hvordan konfigurerer vi dette?

Ja, NEAS tilbyr fast-IP adresse. Vi trenger en skriftlig henvendelse over antall host-adresser bedriften din ønsker. Overstiger dette 13 host-adresser (/28-nett) må også en RIPE-søknad fylles ut. Skjemaet for dette får du fra NEAS.

Vi konfiguerer den faste IP-adressen på første enheten etter modemet. Dette står også som regel i enhetens brukermanual. Ta kontakt med produsenten av utstyret, da NEAS ikke kan være support på utstyr som ikke er vårt.

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.