Vi pusser opp nettsiden vår! Design og farger vil derfor variere litt fra side til side. Har du innspill eller tilbakemeldinger tar vi gjerne imot de på: web@neas.mr.no.

Kollektiv avtale

— en bonus for naboer i borettslag

TV og internett til ekstra god pris
TV og internett til ekstra god pris

Bor du i borettslag, kan både du og dine naboer spare penger ved å inngå kollektiv avtale med NEAS. Vårt samarbeid med KBBL sikrer gode betingelser innen TV- og internettjenester for borettslagene.

Hvordan inngår jeg kollektiv avtale?

Bor du i et KBBL-borettslag, kan du kontakte oss direkte for å få TV og internett til en ekstra god pris. Dersom du bor i et borettslag som ikke har kollektiv avtale med NEAS, kan du be borettslagets styreleder kontakte oss for å arrangere det.

Best pris med Fullt Hus
Best pris med Fullt Hus

Totalpakken Fullt Hus gir deg de største fordelene. TV-pakken inkluderer 40 kanaler, og internettet lar deg surfe i opptil 500 mbps.

Markedets beste TV-tilbud

I samarbeid med Telia tilbyr NEAS det som betegnes som markedets beste og mest innovative TV-løsning.

  • Startpakke med over 40 kanaler
  • Se TV på nettbrett og mobil
  • App for fjernstyrt opptak og programguide
  • Filmleie direkte fra fjernkontrollen
Markedets råeste tv- og strømmeboks - Telia Box

Er du klar for en helt ny verden av TV-opplevelser?

Aldri før har det vært så enkelt å finne programmer, svitsje mellom apper og tilpasse TV-opplevelsen slik du ønsker. Nye Telia box er her for å ta deg med storm.

Fiber til borettslaget

NEAS er i gang med å legge fiber inn til nabolag i store deler av vårt forsyningsområde. Vil du ha fiber der du bor? Meld din interesse til oss, så ser vi gjerne på oppgradering i ditt borettslag!