Hvordan få en nøkkelfri hverdag med smarthus?

05.juli.2021 - Smarthus - av Jørgen Larshus Klokseth
Med nøkkelfri hverdag kan du låse eller låse opp døren og slippe inn venner og familie uten nøkkel. Alt du trenger er vår startpakke for nøkkelfri hverdag og Futurehome appen på telefonen!

Tenk deg følelsen av å slippe å lete etter nøkler, aldri mer miste de eller å aldri mer ha utelåste barn! Med Nøkkelfri hverdag kan du bruke fingeravtrykk eller kodelås for å låse opp døren til hjemmet ditt. 

En smart løsning med hele familien i tankene

Med smart dørlås er hele familien prioritert. Barna kan enkelt låse seg inn etter skolen, uten at de må ha med nøkler eller risikere å miste nøkler. En smart dørlås gjør hverdagen litt enklere for hele familien, og du kan være sikker på at barna kommer seg trygt hjem.

Nøkkelfri-hverdag

Flere smarte måter å låse opp døren 

Med en smart dørlås finnes det flere smarte måter å låse opp døren din. Du kan bruke Futurehome appen, kode, fingeravtrykk eller nøkkelbrikke for å åpne døren. I tillegg har du også en reservenøkkel. 

Slipp inn venner og familie når du selv ikke er hjemme 

Med Nøkkelfri hverdag kan du enkelt låse opp og igjen dører selv om du ikke er hjemme. Er du på helgetur eller har reist bort på ferie kan du enkelt slippe inn venner og familie. Hvis elektrikeren kommer mens du er på jobb trenger du ikke å legge ut nøkkel. Du kan enkelt låse opp døren i appen.

Husket jeg å låse? 

Slipp denne bekymringen! Med Nøkkelfri hverdag kan du gå inn i Futurehome appen og se om du låste døren eller ikke. Og er den åpen, kan du enkelt låse den. 

EasyAccess med touch display

Vi leverer den elektroniske dørlåsen fra EasyAccess som du enkelt kan installere selv. Pakken inneholder låsen og Zigbee modul som gjør at du kan koble låsen til Futurehome appen. Obs! Du må ha Smarthub som styrer alle de smarte dingsene dine i tillegg. 

EasyAccess dørlås + Zigbee modul

Og du, som Neas-kunde får du rabatt på alle produktene til Futurehome. Bruk koden "Neas" i handlekurven når du handler på shop.futurehome.no/shop!

 

 

14.oktober.2021

Gjør det selv - smart adgangskontroll

Smarthus - av Jørgen Larshus Klokseth

Ha kontroll på hvem som kommer og går!
Les mer
27.juli.2021

Gjør det selv - smart sikkerhet og trygghet

Smarthus - av Jørgen Larshus Klokseth

Ønsker du et tryggere, sikrere og smartere hjem - men vet ikke helt hvor du skal begynne? Da er dette innlegget for deg.
Les mer
26.juli.2021

Smart sanntidsmåling av strømforbruket

Smarthus - av Camilla Husby Ludviksen

Hver dag bruker vi strøm til matlaging, oppvarming og elektriske apparater. Men vet du egentlig hvilken kilde som bruker mest strøm, og når du bruker den?
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE