Gjør det selv - smart adgangskontroll

14.oktober.2021 - Smarthus - av Jørgen Larshus Klokseth
Ha kontroll på hvem som kommer og går!

Det finnes flere alternativer for adgangskontroll i hjemmet. I et innlegg vi har publisert tidligere har vi skrevet om nøkkelfri hverdag med smart dørlås. I tillegg kan du gjøre andre innganger smarte. 

Gjør garasjeporten smart

Med en smart garasjeportåpner kan du åpne og lukke porten rett fra Futurehome appen, samtidig som du kan bruke din eksisterende fjernkontroll. Garasjeportåpneren fra Aeotec fungerer utmerket og du kan installere den i garasjen helt selv. 

Talestyring av hjemmet

Talestyring blir bare mer og mer populært. Å snakke til enhetene dine og gi kommandoer til huset er blitt helt naturlig for mange. "Hey Google! Spill av favorittlisten min fra Spotify". Med Futurehome hjemme kan du enkelt inkludere din Google Home høytaler og endre modus, skru av og på lys, eller justere varmen i boligen. Dersom du har en bil med Google integrert kan du til og med be Google om å åpne garasjeporten når du kommer hjem. 

Gjør hverdagen enklere med modusbryteren 

Hva er en modusbryter? Med en modusbryter kan du enkelt stille hjemmet ditt i riktig modus. Er du hjemme, eller borte? Er det natt, eller kanskje setter du huset i feriemodus? Trykk på knappen og modus vil bli endret til dine konfigurerte endringer. Hjemme-knappen kan stilles inn til å skru på varmen og lysene skal på, bortemodus kan du stille inn slik at varmen senkes og lys skrus av. Dette er en veldig familievennlig enhet, som lar hele familien ta del i smarthusopplevelsen.

Modusbryter Futurehome

Hvor kan du kjøpe smarthusprodukter? 

Flere av produktene får du kjøpt i nettbutikken til Futurehome, flere elektrovarehus som Elkjøp, Power, hos Elektroimportøren og IKEA. Du kan sjekke i Playground hvilke produkter du kan integrere i smarthuset ditt! Det er nemlig utrolig mange muligheter! 

Husk at du som NEAS-kunde også får rabatt i nettbutikken til Futurehome - bruk koden "NEAS" når du handler! 

Vi har dessuten gode startpakker for deg som ønsker å komme i gang med smarthuset ditt! Vi hjelper deg godt på vei, så det blir enklest for deg. 

14.oktober.2021

Gjør det selv - smart adgangskontroll

Smarthus - av Jørgen Larshus Klokseth

Ha kontroll på hvem som kommer og går!
Les mer
27.juli.2021

Gjør det selv - smart sikkerhet og trygghet

Smarthus - av Jørgen Larshus Klokseth

Ønsker du et tryggere, sikrere og smartere hjem - men vet ikke helt hvor du skal begynne? Da er dette innlegget for deg.
Les mer
26.juli.2021

Smart sanntidsmåling av strømforbruket

Smarthus - av Camilla Husby Ludviksen

Hver dag bruker vi strøm til matlaging, oppvarming og elektriske apparater. Men vet du egentlig hvilken kilde som bruker mest strøm, og når du bruker den?
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE