Her finner du smarthus webinaret vårt!

05.juli.2021 - Smarthus - av Jørgen Larshus Klokseth
Gikk du glipp av vårt webinar om hvordan du kan komme i gang med smarthus? Fortvil ikke - du finner webinaret her og kan se det når det passer for deg!

Godt for både lommeboka og miljøet!

Vi leverer smarthusløsninger i samarbeid med FuturehomeFuturehome er et åpent smarthus-system hvor du kan styre alt fra varme og lys til elektroniske dørlåser og apparater. Alt for å gi deg en enklere, tryggere og smartere hverdag med lavere strømforbruk. Et smarthjem installeres enkelt i løpet av noen få timer, og du kan gjøre det helt selv. 

Du kan ta kontroll over strømforbruket ditt ved å sette opp Futurehome Smarthub og Han-port sensor med avlesning direkte fra strømmåleren. Sett opp enkle automatiske hendelser i appen for å spare strøm. Du kan dempe varme og skru av lyset når du drar hjemmefra. Godt for lommeboka og bra for miljøet! 

Futurehome støtter smarte enheter og systemer fra mange ulike leverandører – blant annet Ikea, Philps Hue, Mill Wifi og Sonos. Her finner du den til enhver tid oppdaterte listen over støttede produkter og integrasjoner.

Se webinaret her

Du finner også webinaret på her på YouTube. 

Psst.. Som Neas-kunde får du rabatt på produktene i nettbutikken til Futurehome - bruk rabattkoden "NEAS" i handlekurven!

14.oktober.2021

Gjør det selv - smart adgangskontroll

Smarthus - av Jørgen Larshus Klokseth

Ha kontroll på hvem som kommer og går!
Les mer
27.juli.2021

Gjør det selv - smart sikkerhet og trygghet

Smarthus - av Jørgen Larshus Klokseth

Ønsker du et tryggere, sikrere og smartere hjem - men vet ikke helt hvor du skal begynne? Da er dette innlegget for deg.
Les mer
26.juli.2021

Smart sanntidsmåling av strømforbruket

Smarthus - av Camilla Husby Ludviksen

Hver dag bruker vi strøm til matlaging, oppvarming og elektriske apparater. Men vet du egentlig hvilken kilde som bruker mest strøm, og når du bruker den?
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE