Helga byr på mer vind og vær!

02.februar.2024 - Nabolaget - av Camilla Ludviksen
"Ingunn" har takket for seg i nabolaget vårt, men allerede fredag kveld og lørdag er det meldt kraftige vindkast. Vi er i beredskap, men tjenestene dine kan allikevel bli påvirket. Skulle du få problemer kan du sjekke våre driftsmeldinger for mer informasjon.

Driftsmelding TV og Internett

Ved strømbrudd, kan det hende bredbåndsutstyret trenger en omstart. Under finner du framgangsmåte for å løse dette selv.

Ved kjente feil sender vi ut personell for å foreta feilretting så snart som mulig. Opplever du vedvarende problemer som ikke er omfattet av kjent feil, kan du ta kontakt med våre hyggelige kunderådgivere, her finner du åpningstidene til Kontaktsenteret. 

Omstart av fibermodem etter utfall

Om du mangler TV og Internett

Driftsmelding strøm

05.juni.2024

Kom på Kaias dag, lørdag 8. juni!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Lørdag 8. juni kl. 11-15 arrangeres Kaias dag sammen med Kristiansund og Nordmøre Havn, Alti Storkaia, Nordmøre Bilbransjeforening, oss og mange flere! Det blir aktiviteter både i havnebassenget og på land langs Storkaia, Piren og Vågekaia.
Les mer
08.mai.2024

Storkamp på Nordmøre Stadion 12 mai!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Søndag 12. mai blir det fotballfest på Nordmøre Stadion! Som stolt kampsponsor fyrer vi opp NEAS-grillen og sørger for en skikkelig energisk oppladning til oppgjøret mellom KBK og Bodø/Glimt.
Les mer
29.april.2024

Velkommen til Nordmørsk Gatefest!

Nabolaget - av Bård Munkhaug

Fredag 3. og lørdag 4. mai arrangeres Nordmørsk Gatefest ved Carolines plass og i Konsul Knudtzons gate i Kristiansund.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE