NEAS + Vitnett = Sant

Se fordelene med å velge en nær og lokal strømleverandør

intro-tekst

NEAS + VITNETT = SANT

Nå er vi i gang! NEAS og Vitnett har inngått et spennende samarbeid som vil gi deg og lokalmiljøet mange fordeler. Sammen skal vi sørge for mer fiber og gunstige strømprodukter til ei bygd i vekst. Når krefter forenes kan vi tilby mer. Til flere.

intro-tekst

En fordel for deg – en seier for nabolaget

NEAS er den lokale strømleverandøren på Nordmøre. Vi ser på Oppdalsregionen som en naturlig nabo. Sammen med Vitnett tilbyr vi et komplett strøm- og bredbåndstilbud. Er du kunde hosVitnett belønner vi deg med ekstra hyggelige strømpriser. Det skulle bare mangle.

Introduksjonstilbud på strømavtale
intro-tekst

Sammen gir vi mer energi til bygda

Når du velger oss som strømleverandør, hjelper du oss å gi mer tilbake til nabolaget ditt. Vitnett + NEAS er stolt sponsor av flotte sportslige og kulturelle tiltak i Oppdalregionen. Bli strømkunde hos NEAS, du også!

Vitnett og NEAS barnedager – gratis kino og morsomme aktiviteter

Vi ønsker å feire samarbeidet med Vitnett! Derfor inviterer vi til NEAS Barnedager i Oppdal 27.-28. september 2019.

Fredag 27. september ønsker vi velkommen til gratis premiere av Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant i Oppdal Kulturhus fra kl. 17. Her blir det ekte premierestemning med skumle sjørøvere og masse gull og diamanter. Overraskelser til alle!

Billetter legges ut på NEAS og Vitnett sine Facebooksider fredag 20.september kl.12.00. Her blir det førstemann til mølla.

Følg med på facebook

Lørdag 28. september lover vi topp stemning med masse aktiviteter utenfor Oppdal Kulturhus fra kl. 11-15. Fotballdart, ansiktsmaling, gullgravejakt og kjættkaku på gaffel er noe av det vi byr på.

BESTILL STRØMAVTALE I DAG!

Introduksjonstilbud 
For å markere samarbeidet mellom Vitnett og NEAS tilbyr vi Innkjøpspris med påslag kr. 0,- de tre første månedene. Gjelder både for Innkjøpspris Fordel og Innkjøpspris. 


Ekstra god pris for deg som er kunde hos Vitnett

Er du kunde hos Vitnett? Eller har du allerede strøm fra oss i boligen din - og vil ha strømavtale på hytta? Da tilbyr vi deg den ekstra gode avtalen Innkjøpspris Fordel. 


Innkjøpspris Fordel

Spotpris + månedlig beløp på kr.39. I tillegg kommer påslag inkludert lovpålagte elsertifikater som for tiden utgjør 4,99 øre/kWh


Innkjøpspris
Denne avtalen gjelder for øvrige kunder. 
Spotpris + månedlig beløp på kr.49. I tillegg kommer påslag inkludert lovpålagte elsertifikater som for tiden utgjør 4,99 øre/kWh


Hva er Innkjøpspris?

Du betaler det samme for strømmen som det vi kjøper den for på strømbørsen. Prisen følger svingningene i markedet, og kan variere hyppig. Historisk sett er dette den rimeligste avtalen over tid.

 

Bestill strøm

Velg ønsket strømavtale
For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.
Takk for din bestilling
En bekreftelse er sendt til din e-post.