Nå kommer Netflix inn i Valgmenyen!

22.oktober.2021 - TV - av Frank Sundli Talberg
Telia og Netflix har inngått en ny og spennende avtale som gjør at du snart kan velge inn Netflix gjennom Valgmenyen. På sikt vil også flere attraktive fordeler bli tilgjengelig for deg.

Det er bare å glede seg til en fleksibel TV-tjeneste stappfull av dine favoritter! 

- Vi er stolte over å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Netflix. Vi fortsetter å utfordre og derfor gleder vi oss til å gi kundene våre muligheten til å velge inn strømmetjenesten og all den herlige underholdningen i Valgmenyen om ikke lenge, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarked i Telia Norge. - Vi jobber også tett med Netflix i disse dager for å kunne tilby våre kunder flere fordeler fremover, så det er bare å glede seg!

Telia har siden 2019 samarbeidet med det amerikanske strømmeselskapet, og over halvparten av selskapets TV-kunder har i dag Netflix forhåndsinstallert på sin Telia Box. Det betyr at kundene enkelt kan velge inn Netflix ved å bruke TV-poeng når strømmetjenesten blir en del av Valgmenyen. 

Les pressemeldingen fra Telia Norge her!

Jeg vil ha TV fra NEAS!

 

Liten box - stort univers av underholdning 

Telia Box er stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygd Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og støtter 4K bildeoppløsning. Med Telia Box har du enkel tilgang til hele Netflix-universet via en knapp på fjernkontrollen og forhåndsinstallert app i boksen. Om ikke lenge kan du velge inn Netflix via Valgmenyen, som siste tilskudd i en lang rekke strømmetjenester i Telia Play. 

TV og Strømming

Med Telia Play har du alle dine favoritter med deg på farten. Strøm ditt favorittinnhold når du vil uansett hvor du er! Med vår kundeapp Mitt Neas, har du alltid Valgmenyen i lomma! Enklere blir det ikke!

Bestill TV og Strømming

21.mai.2024

HBO max + Discovery+ = max

TV - av Linn A. Djuvsland

Max kombinerer alt du elsker fra HBO Max, inkludert Warner Bros., Cartoon Network og DC-universet, med direktesendt sport og direktekanaler som TVNorge, FEM, REX og Discovery. Dessuten får du muligheten til å strømme hvert eneste øyeblikk fra OL i Paris 2024 på alle Max-abonnementene!
Les mer
16.mai.2024

Nå kan du velge inn Prime i valgmenyen!

TV - av Frank S. Talberg

Nå kan du velge inn hele Prime-universet via valgmenyen. Det betyr at du finner massevis av kjente storfilmer og serier, som for eksempel superpopulære Fallout som hadde premiere 11. april i år.
Les mer
05.mars.2024

Vil du se Premiere League til markedets beste pris?

TV - av Frank S. Talberg

KAMPANJE! Nå kan du dykke ned i en gigantisk verden av sport, filmer og serier - alt for kun 599 kr per måned
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE