Nå kommer Netflix inn i Valgmenyen!

22.oktober.2021 - TV - av Frank Sundli Talberg
Telia og Netflix har inngått en ny og spennende avtale som gjør at du snart kan velge inn Netflix gjennom Valgmenyen. På sikt vil også flere attraktive fordeler bli tilgjengelig for deg.

Det er bare å glede seg til en fleksibel TV-tjeneste stappfull av dine favoritter! 

- Vi er stolte over å kunne videreføre vårt gode samarbeid med Netflix. Vi fortsetter å utfordre og derfor gleder vi oss til å gi kundene våre muligheten til å velge inn strømmetjenesten og all den herlige underholdningen i Valgmenyen om ikke lenge, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarked i Telia Norge. - Vi jobber også tett med Netflix i disse dager for å kunne tilby våre kunder flere fordeler fremover, så det er bare å glede seg!

Telia har siden 2019 samarbeidet med det amerikanske strømmeselskapet, og over halvparten av selskapets TV-kunder har i dag Netflix forhåndsinstallert på sin Telia Box. Det betyr at kundene enkelt kan velge inn Netflix ved å bruke TV-poeng når strømmetjenesten blir en del av Valgmenyen. 

Les pressemeldingen fra Telia Norge her!

Jeg vil ha TV fra NEAS!

 

Liten box - stort univers av underholdning 

Telia Box er stappfull av dine favoritter. Boksen har stemmestyring, innebygd Chromecast, tilgang på tusenvis av apper og støtter 4K bildeoppløsning. Med Telia Box har du enkel tilgang til hele Netflix-universet via en knapp på fjernkontrollen og forhåndsinstallert app i boksen. Om ikke lenge kan du velge inn Netflix via Valgmenyen, som siste tilskudd i en lang rekke strømmetjenester i Telia Play. 

TV og Strømming

Med Telia Play har du alle dine favoritter med deg på farten. Strøm ditt favorittinnhold når du vil uansett hvor du er! Med vår kundeapp Mitt Neas, har du alltid Valgmenyen i lomma! Enklere blir det ikke!

Bestill TV og Strømming

25.januar.2024

TV - av Linn A. Djuvsland

Det nye året er godt i gang, og TV'n bugner av fantastisk underholdning. Her får du en liste over våre favoritter, og hvor de går.
Les mer
01.desember.2023

Film og serietips til jul og nyttår

TV - av Linn A. Djuvsland

Harry Potter-maraton, Skomaker andersen eller håpløs romantikk med Jude Law og Cameron Diaz? Hva er din ultimate julefavoritt? Her finner du våre beste TV-tips til jul og nyttår!
Les mer
10.oktober.2023

Film- og serietips til høsten

TV - av Camilla H. Ludviksen & Linn Djuvsland

Det er tid for kos, avslapping og underholdning! Vi har satt sammen en liste med TV-tips for å gjøre ferien minneverdig.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE