Med Mitt Neas har du valgmenyen i lomma!

16.februar.2021 - Mitt NEAS - av Hege Bjørvik
Nå er det enklere enn noen gang å sette sammen din egen TV & strømmepakke, og velge inn og ut kanaler og strømmetjenester. Med Mitt Neas er gjør du endringene med noen få tastetrykk, og de blir utført umiddelbart på alle dine enheter.

Gjør det enkelt med Mitt Neas

Med vår nye kundeapp, Mitt Neas, har du alltid valgmenyen i lomma. Legg til favorittserien din den ene kvelden, for å så endre og legge til Eurosport-kanelene for å se KBK-kamp den neste. Enklere blir det ikke!

Slik fungerer poengsystemet og valgmenyen

Alle starter med 50 poeng. Noen kanaler er faste og inngår ikke som en del av poengpotten mens andre kanaler er forhåndsvalgte. Disse kan du endre slik at du får de kanalene du ønsker deg. Du kan når som helst kjøpe til flere poeng, om du trenger det. Slik får du en skreddersydd TV-opplevelse som er tilpasset deg. 

Slik bruker du valgmenyen

Den enkleste måten å bruke valgmenyen på er ved å laste ned appen Mitt Neas. Mitt Neas er tilgjengelig på alle mobile enheter i App Store og på Google Play. En av fordelene med å bruke valgmenyen i Mitt Neas er at du slipper å logge inn hver gang du skal gjøre endringer. I tillegg er det veldig kjekt å ha valgmenyen i lomma. 

Mitt NEAS laster du ned her:

 

 

Når du kommer inn på valgmenyen får du en oversikt over hvor mange poeng du har tilgjengelig. I tillegg ser du hva som er faste kanaler og hvilke kanaler og strømmetjenester som du kan legge til eller fjerne.

Under valgt innhold ser du hvor mange poeng hver enkelt kanal og strømmetjeneste er verd. Ønsker du å frigi poeng klikker du på en kanal/strømmetjeneste som er valgt inn. Den vil bli merket med en rød strek. Velg så "fjern kanalen" / "fjern strømmetjenesten". Du vil få beskjed om at valget ditt er registrert. Ønsker du å velge inn en kanal/strømmetjeneste, klikker du på ønsket kanal/strømmetjeneste. Den vil da bli merket med grønn. 

Oppgrader TV-pakken din når som helst

Du kan enkelt oppgradere din TV-pakke slik at du får den optimale underholdningspakken. Da trenger du ikke å betale for dyre og egne abonnement på for eksempel Viaplay og HBO. Du administrer din TV- og strømmepakke på Min side.

Er du ikke TV-kunde men vil ha en skreddersydd TV-opplevelse?

Bestill TV & Strømming

20.august.2021

Hva er Mitt Neas?

Mitt NEAS - av Alf Haltbakk Solbjør

Ha NEAS med deg i lomma! Med vår nye kundeapp kan du enkelt velge inn favorittserien med noen tastetrykk eller få oversikt over ditt strømforbruk som du kan bruke til å redusere strømfakturaen. I Mitt Neas har du oversikt over hele kundeforholdet - alt i én app! Og du er alltid innlogget.
Les mer
16.februar.2021

Med Mitt Neas har du valgmenyen i lomma!

Mitt NEAS - av Hege Bjørvik

Nå er det enklere enn noen gang å sette sammen din egen TV & strømmepakke, og velge inn og ut kanaler og strømmetjenester. Med Mitt Neas er gjør du endringene med noen få tastetrykk, og de blir utført umiddelbart på alle dine enheter.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE