Hva er Mitt Neas?

20.august.2021 - Mitt NEAS - av Alf Haltbakk Solbjør
Ha NEAS med deg i lomma! Med vår nye kundeapp kan du enkelt velge inn favorittserien med noen tastetrykk eller få oversikt over ditt strømforbruk som du kan bruke til å redusere strømfakturaen. I Mitt Neas har du oversikt over hele kundeforholdet - alt i én app! Og du er alltid innlogget.

Med gode prognoser, forutsigbarhet og fullt historisk innsyn blir det enklere for deg å ta smarte valg i hverdagen. Mitt NEAS er en app for hele kundeforholdet ditt - hvor du enkelt kan administrere dine produkter og tjenester, finne gode tilbud og kampanjer eller ta kontakt med oss.

Dette kan du gjøre i appen

 

Få innsikt i strømforbruket ditt

Her kan du velge å se ditt strømforbruk og kostnader i forskjellige tidsintervaller. 


Se prognoser

Basert på ditt historiske strømforbruk regnes det ut prognoser som gir deg en forutsigbarhet med tanke på utgifter, og muligheten til å planlegge bedre.


Se live forbruk

Med våre Smarthusløsninger får du opp live forbruk i boligen din, noe som gjør at du enkelt kan se hvor mye strøm som brukes i sanntid - og dermed kan ha et mer aktivt forhold til hva som påvirker strømforbruket ditt.


Smarthus

Med Mitt NEAS og vår Smarthusløsning får du live oversikt og kontroll over strømforbruket ditt i en framtidsrettet og brukervennlig flate. Godt for lommeboka og bra for miljøet!


Bruke valgmenyen til TV

Snarvei til å velge inn ønsket innhold i din TV- og strømmepakke fra NEAS. Her kan du enkelt velge inn og ut kanaler etter hva du, eller noen i din familie ønsker å se. Endringene trer i kraft med en gang, og dermed har du full fleksibilitet i innholdet - rett fra lomma. Enklere blir det ikke!


Se driftsmeldinger for bredbånd

Fortløpende driftsmeldinger om eventuelle forstyrrelser i bredbåndssignalene.


Se dine faktura

Full oversikt over alle fakturaene dine. 


Full oversikt over dine saker

Full oversikt over innmeldte saker, være det seg WiFi-problematikk eller en fakturafeil. Alle dine saker i vårt kundesystem, med mulighet til å kommunisere med kundesenteret direkte i en sak.

Enkel innlogging og tilgang til kunde-epost

Som NEAS-kunde har du tilgang til en egen e-postkonto med masse lagringsplass. I Mitt NEAS finner du en snarvei til din E-post og muligheten til å administrere den - for eksempel ved legge til flere e-postadresser.

Se alle våre tips og triks

I nyhetsmodulen i appen finner du nyheter og tips og triks i mange forskjellige kategorier på bloggen vår. Lurer du på hva du kan gjøre selv for å få bedre WiFi hjemme? Eller er du gira på noen enkle grep for å spare strøm? Ja - da er Mitt Neas appen for deg! 

Her laster du ned Mitt Neas

 


Appen testes og forbedres kontinuelig og vi setter stor pris på om du vil gi oss tilbakemeldinger på hva du synes! Kanskje savner du noen funksjoner eller oppdager en feil vi ikke har sett? Vi tar i mot både ris og ros! 

Gi ris eller ros

20.august.2021

Hva er Mitt Neas?

Mitt NEAS - av Alf Haltbakk Solbjør

Ha NEAS med deg i lomma! Med vår nye kundeapp kan du enkelt velge inn favorittserien med noen tastetrykk eller få oversikt over ditt strømforbruk som du kan bruke til å redusere strømfakturaen. I Mitt Neas har du oversikt over hele kundeforholdet - alt i én app! Og du er alltid innlogget.
Les mer
16.februar.2021

Med Mitt Neas har du valgmenyen i lomma!

Mitt NEAS - av Hege Bjørvik

Nå er det enklere enn noen gang å sette sammen din egen TV & strømmepakke, og velge inn og ut kanaler og strømmetjenester. Med Mitt Neas er gjør du endringene med noen få tastetrykk, og de blir utført umiddelbart på alle dine enheter.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE