Vi pusser opp nettsiden vår! Design og farger vil derfor variere litt fra side til side. Har du innspill eller tilbakemeldinger tar vi gjerne imot de på: web@neas.mr.no.

< Tilbake til bloggen

Hva er Mitt Neas?

27.april.2021 - Mitt NEAS - av Alf Haltbakk Solbjør
Vær gjerne med og test vår nye app som skal gi deg en mer oversiktlig hverdag rundt blant annet strømforbruk, TV-innhold og kostnader.

Med Mitt NEAS får du som kunde av oss gode strømtips og verdifull innsikt som gjør at du kan spare mye penger. Appen gir deg som har abonnement på strøm, TV- og/eller internett oversikt over strømforbruk og strømutgifter, enkel tilgang til Valgmeny TV, se fakturaer med mye mer.

Med gode prognoser, forutsigbarhet og fullt historisk innsyn blir det enklere for deg å ta smarte valg i hverdagen. Mitt NEAS er også en selvbetjeningskanal for hele kundeforholdet ditt - hvor du enkelt kan administrere dine produkt/tjenester, finne gode tilbud og kampanjer og ta kontakt med oss.

Dette kan du gjøre i appen

 

Se strømutgifter

Her kan du velge å se ditt strømforbruk og kostnader i forskjellige tidsintervaller.


Få prognoser

Basert på ditt historiske strømforbruk regnes det ut prognoser som gir deg en forutsigbarhet med tanke på utgifter, og muligheten til å planlegge bedre.


Se live forbruk

Hvis du installerer NEAS smarte hjem (smarthus) får du opp live forbruk i boligen din, noe som gjør at du enkelt kan se hvor mye som brukes i sanntid - og dermed kan ha et mer aktivt forhold til hva som trekker strøm hos deg.


Smarthus

Med Mitt NEAS og vår smarthus-løsning får du nå live oversikt og kontroll over strømforbruket ditt i en framtidsrettet og brukervennlig flate. Godt for lommeboka og bra for miljøet!


Valgmeny TV

Snarvei til å velge inn ønsket innhold i din TV- og strømmepakke. Her kan du enkelt velge inn og ut kanaler etter hva du, eller noen i din familie ønsker å se. Endringene trer i kraft med en gang, og dermed har du full fleksibilitet i innholdet, til en hver tid - direkte fra appen. Enklere blir det ikke!


Driftsmeldinger bredbånd

Fortløpende driftsmeldinger om eventuelle forstyrrelser i bredbåndssignalene.


Faktura

Full oversikt over alle fakturaene dine. 


Mine Saker

Full oversikt over innmeldte saker, være det seg Wifi-problematikk eller en fakturafeil. Alle dine saker i vårt kundesystem, med mulighet til å kommunisere med kundesenteret direkte i en sak.

Kundeepost

Som NEAS-kunde har du tilgang til en egen e-postkonto med masse lagringsplass. I Mitt NEAS finner du en snarvei til din E-post og muligheten til å administrere den - for eksempel ved legge til flere e-postadresser.

Tips og triks

Du finner også nyheter og tips og triks fra oss i Neas inne i appen. Lurer du på hva du kan gjøre selv for å få bedre WiFi hjemme? Eller er du gira på noen enkle grep for å spare strøm? Ja - da er Mitt Neas appen for deg!

Her laster du ned Mitt Neas

 


Appen testes og forbedres kontinuelig og vi setter stor pris på om du vil gi oss tilbakemeldinger på hva du synes! Kanskje savner du noen funksjoner eller oppdager en feil vi ikke har sett? Vi tar i mot både ris og ros! 

Gi ris eller ros

27.april.2021

Hva er Mitt Neas?

Mitt NEAS - av Alf Haltbakk Solbjør

Vær gjerne med og test vår nye app som skal gi deg en mer oversiktlig hverdag rundt blant annet strømforbruk, TV-innhold og kostnader.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE

IKKE GÅ GLIPP AV DET VI LEGGER UT! HER KAN DU ABONNERE PÅ VÅRT NYHETSBREV SLIK AT DU HOLDER DEG OPPDATERT.