Uoppdagede TV- og strømmeperler i Telia Play

30.juni.2021 - Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen
Det siste året har nok de fleste av oss blitt godt kjent med hva HBO, Netflix og Viaplay kan by på, men har du allerede rundet disse kan du utforske disse tre skjulte perlene!

Serietørke? Langt ifra. Med TV fra Telia har du en hel verden av underholdning med TV & Strømming samlet på ett sted. I Valgmenyen bruker du poengsystemet til å sette sammen din egen underholdningspakke. Dersom du da har rundet de seriene du ville se på HBO - kan du enkelt bruke poengene dine til å velge inn for eksempel Viaplay, C More eller noen av de bedre skjulte perlene Cirkus, Curio og FilmFavoritter

1. Cirkus

Liker du britiske serier? Strømmetjenesten Circus lar deg velge og vrake blant det beste av britisk film og drama fra ITV og andre kvalitetsprodusenter - både serier som har gjort det stort her hjemme og helt nye som ennå ikke er vist på norsk TV. 

Du trenger bare 5 poeng for å legge til Cirkus i valgmenyen. Her er fem favoritter du finner i Cirkus:

 

Line of Duty

Line of duty - tilgjengelig på cirkus

Line of Duty er en prisbelønt krimserie om den fiktive enheten AC-12, som etterforsker korrupsjon. Dette er britisk politidrama akkurat slik vi liker det, men med en moderne og annerledes tvist! Bli med inn i en verden av kontorpolitikk og maktkamper som skaper drama, der den største skurken er byråkratiet selv. 

Score på IMDb: 8,7
Se fem sesonger av Line of Duty på Telia Play

 

Poirot

poirot - tilgjengelig på cirkus

Gled deg til mengder av spenning, overraskelser og glimt i øyet! Her er han igjen: den pertentlige mesterdetektiven med bart og fransk aksent - Hercule Poirot. Sammen med sin trofaste venn og kollega, kaptein Hastings, havner Poirot borti nye skurker og intrikate drapsgåter. Alt sammen i velkjent Agatha Christie-stil. 

Score på IMDb: 8,6
Se sesong 10-13 av Poirot på Telia Play

 

Patrick Melrose

Patrick Melrose - tilgjengelig på Cirkus

Dette er en opprivende, mørk og tidvis humoristisk miniserie i fem deler, basert på de anerkjente romanene av Edward St. Aubyn. Vi følger Patrick mens han prøver å ta et oppgjør med både sitt tunge rusmisbruk og sin priviligerte, men traumatiske oppvekst i den britiske overklassen. 

Score på IMDb: 8,1
Se miniserien Patrick Melrose i Telia Play

 

Victoria

Victoria - tilgjengelig på Cirkus

Elsket du The Crown og Downton Abbey? Da vil du trolig også digge Victoria! Da hennes onkel døde i 1837 ble 18 år gamle Victoria dronning, og moren prøver raskt å få kontrollen over den unge monarken. Serien tar for seg Dronning Victoria sine tidligere dager, fra kroningen til hennes ekteskap med Pris Albert. 

Score på IMDb: 8,2
Se Victoria i Telia Play

 

Little women 

Little women - Tilgjengelig på Cirkus

Dette er en britisk miniserie basert på Louisa May Alcotts klassiker om de fire March-søstrene Meg, Jo, Beth og Amy som vokser opp i Massachusetts på 1860 med sin mor, mens faren deres tjenestegjør i borgerkrigen. Historien er like god som den alltid har vært, og denne BBC-utgaven inneholder mer enn nok nordstatsromantikk og unge, glødende hjerter til å kunne varme ledige regndager. 

Score på IMDb: 7,2
Se Little Women i Telia Play

 

2. Curio

Er du nysgjerrig på verden og livene som leves på planeten? Curio gir det tilgang til mer en 200 timer med internasjonale kvalitetsdokumentarer og naturprogram. Gi deg selv litt mer innsikt og forståelse i en rekke ulike tema - fra historie, kultur og teknologi til natur og miljø.

Curio koster 5 poeng og kan enkelt velges inn i Valgmenyen

Her er fem favoritter:

 

Planetenes hemmelige liv

Planetenes hemmelige liv - Tilgjengelig på Curio

Det er aldri et kjedelig øyeblikk når David Attenborough er på skjermen! I en årrekke har han delt sin kunnskap om planeten vi bor på. I "Planetenes hemmelige liv" utforsker Attenborough en rik verden av flora. Ved bruk av time-lapse og makrofotografering, følger vi planetens historie fra deres opprinnelse på landjorden til den viktige plassen de har i dagens økosystem - en filmteknikk som gjør det spennende å se på og har sikret serien hele 8,6 i score på IMDb! Kulere program om flora skal du lete lenge etter? 

Score på IMDb: 8,6
Se Planetenes hemmelige liv i Telia Play

I Curio finner du også flere av hans dokumentarer. Se hele utvalget her. 

 

Dataland

Dataland - tilgjengelig på Curio

AI (Kunstig intelligens) spiller allerede en viktig rolle i den utviklede verden - i alt fra logistikk til helsetjenester og nasjonal sikkerhet. Men som denne dristige analysen fra RTS gjør klart, skraper vi bare overflaten av AIs bruksområder og evner. Fra Irlands smart byer i Europas Silicone Valley, til Kinas dystopiske sosiale kredittsystem - filmen Dataland viser oss bredden av det potensialet AI har - på godt og vondt. 

Score på IMDb: 7,0
Se Dataland i Telia Play

 

The Farthest 

The Farthest - se filmen i Curio

Denne irske dokumentarfilmen skildrer historien til Voyager-programmet og dets to romskip, Voyager 1 og Voyager 2 - som ble lansert i 1977. I 2013 ble Voyager 1 det første menneskeskapte objektet som forlot systemet og nådde det ytre rom. Siden er programmet omtalt som en av menneskehetens største bragder. 

Score på IMDb: 8,1
Se The Furthest i Telia Play

 

My Millenial life

My millenial life

Dette er en sår og underholdende dokumentarfilm om store drømmer, knusende skuffelser, vennskap, yrkeskarriere og kjærlighet. Vi følger fem dynamiske 20-åringer mens de finner sin plass i verden og takler hindringer og muligheter underveis. 

Score på IMDb: 7,4
Se My Millenial life i Telia Play

 

Everest: Den villeste drømmen 

Everest: den villeste drømmen

Nepals naturlandskap er det vakreste og villeste i verden, og drømmen om tynn luft og synet av Mount Everest lokker stadig flere eventyrlystne på tur. Vi blir med på en av verdens villeste ekspedisjoner når filmen følger den britiske utforskeren George Mallorys fotspor til toppen av Mount Everest. 

Er du klar for et eventyr? Filmen ser du i Telia Play

 

3. FilmFavoritter

Lyst å se en god film? Med over 200 filmer gir FilmFavoritter deg en deilig blanding av høyt profilerte filmer og indie-filmer fra de mest populære sjangrene. Hver måned oppdateres filmbiblioteket, slik at du hele tiden får noe nytt å velge mellom. 

Du velger inn FilmFavoritter i valgmenyen for 5 poeng. 

Disse filmene er våre favoritter akkurat nå:

 

Léon

Leon - tilgjengelig i FilmFavoritter

Léon er en dødelig og flyktig leiemorder, som lever et rutinepreget liv alene med en plante i New York. En dag banker den desperate nabojenta Mathilde på hans dør. Hele hennes familie har blitt myrdet. Leon har ikke hjerte til annet enn å slippe henne inn og ta seg av den lille jenta – selv om han vet at det kommer til å forandre alt.

Score på IMDb: 8,5
Se Léon i Telia Play

 

Wild tales

Wild tales - tilgjengelig i FilmFavoritter

Wild tales er en vidunderlig bekmørk, spansk komedie om kjærlighet, bedrag og tragedie. Om hvordan fortiden innhenter oss alle, volden som kan utløses av de mest bagatellmessige hverdagsdetaljer og den unektelige gleden som ligger i å miste kontrollen. 

Score på IMDb: 8,1
Se Wild tales i Telia Play

 

Moderne kvinner

Moderne kvinner - tilgjengelig på FilmFavoritter

Santa Barbara, sommeren 1979 – en tid fylt med kulturendringer og opprør. Vi møter Dorothea, en viljesterk alenemor i midten av 50-årene og hennes sønn Jaimie. Hun elsker sønnen betingelsesløst, men uroes av tanken på den stadig mer kaotisk verden og lurer på om hun klarer livets store å oppgave: å oppdra sønnen riktig.

Score på IMDb: 7,3
Se moderne kvinner i Telia Play

 

Gutten med det tikkende hjertet 

Gutten med det tikkende hjertet

Vi befinner oss i Edinburgh, sent på 1800-tallet. Lille Jack blir født på en dag som er så kald at hjertet hans fryser til is. Jordmoren redder Jacks liv ved å erstatte hjertet hans med et gjøkur, som kommer til å fungere så lenge han følger reglene: han må ikke bli forelsket. Men når Jack møter en syngende jente på et gatehjørne settes Jacks mekaniske hjerte på prøve.

Score på IMDb: 7,0
Se animasjonsfilmen i Telia Play

 

I Kina spiser de hund

I Kina spiser de hund - Tilgjengelig på FilmFavoritter

I denne danske perlen møter vi Arvid som jobber i bank, og er ifølge kjøresten hans den kjedeligste mannen i verden. Helt til han han en dag slår ned bankraneren Franz med en squashracket. Kort tid senere får han besøk av Franz sin kone som klager over tapet av utbytte. Det skulle nemlig brukes til deres prøverørsforsøk. Arvid synes synd på damen, og for å skaffe pengene til veie planlegger han et ran sammen med sin kriminelle bror.

Score på IMDb: 7,4
Se filmen i Telia Play
 

Jeg vil ha TV fra NEAS!

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE