TV tipsene til vinterferien

23.februar.2022 - Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen
Enten du er på hytta, på fjellet eller tilbringer noen rolige dager hjemme i vinterferien så kan du kose deg med masse godt innhold på TV. Vi har samlet noen tips til hva du kan se på - og med Telia Play kan du se det du vil - når du vil.

Vi leverer TV- og strømmetjenester i samarbeid med Telia. Her kan du lage din helt egne TV- og strømmepakke, med et skalerbart poengsystem og et univers av valgmuligheter. Du kan velge inn og ut strømmetjenester og kanaler i valgmenyen og eller skalere opp din poengkvote om du trenger det. 

Aktuelle serier

1883

Likte du Yellowstone? Da kommer du til å elske forløperen - 1883! Serien følger familien Dutton på en reise vestover, gjennom Great Plains, mot det ville Amerikas siste bastion. 

Score på IMDB: 9,1 / 10
Sjanger: Drama, western
Se 1883 på Paramount+

Peacemaker

Peacemaker fortsetter der filmen The Suicide Squad (2021) slutter. Peacemaker kommer hjem etter konfrontasjonen med Bloodsport - bare for å oppdage at frihet kommer med en pris. 

Score på IMDB: 8,5 / 10
Sjanger: Action, eventyr, komedie
Se Peacemaker på HBO Max


Law & Order: Organized Crime

Elliot Stabler vender tilbake til New York-politiet for å bekjempe kriminelle gjenger og bygge opp livet på nytt etter en personlig tragedie. "Organized Crime" følger i hver sesong én eller flere større saker og er den sjuende serien i "Law & Order"-universet. I hovedrollen møter vi Christopher Meloni, som også spilte Stabler i de første tolv sesongene av "Law & Order: Special Victims Unit".

Score på IMDB: 7,7 / 10
Sjanger: Krim, drama, mysterier
Se Law & Order: Organized Crime på C More

 

The other two. 

Cary og Brooke Dubek er halvsøsken og sitter fast i et spor. Men når tenåringsbroren deres blir popstjerne over natten, tar livene deres en helt ny retning, enten de liker det eller ikke.

Score på IMDB: 7,8 / 10
Sjanger: Komedie 
Se The other two på Paramount+. 

The Bite

Skrekkomedien "The Bite" er innspilt under koronapandemien og handler om to naboer i New York som prøver å takle livet i karantene. Samtidig må de kjempe for både sitt eget og andres liv når det viser seg at de egentlig befinner seg midt i en zombie-apokalypse. I hovedrollene møter vi Taylor Schilling ("Orange is the New Black") og Audra McDonald ("The Good Fight").

Score på IMDB: 6,6 / 10
Sjanger: Grøsser, komedie, drama 
Se The Bite på C More 

Flere serietips finner du her
Jeg vil ha TV fra NEAS


Filmer 

Beck - Rage Room

En mann blir funnet brutalt myrdet i skogen like ved en sti. Alex, Steinar og Martin er på plass og begynner å planlegge etterforskningen. Samtidig begynner Josef på egen hånd å nøste i en gammel etterforskning. Det er en forbrytelse han har en personlig kobling til, noe som både irriterer og frustrerer Alex.

"Beck – Rage Room" er den 44. filmen i serien med Peter Haber som Martin Beck. Blant andre på rollelisten finner vi Kristoffer Hivju. Du finner en omfattende samling med Beck-filmer i Telia Play

Score på IMDB: 7,4
Sjanger: Krim, mysterier, thriller
Beck - Rage Room ser du på C More 


The Silencing

Amerikansk actionthriller om Rayburn Swanson (Nikolaj Coster-Waldau), en tidligere jeger som nå driver et viltreservat. Han har vært sønderknust siden tenåringsdatteren hans for fem år siden forsvant sporløst og trolig ble drept. I reservatets overvåkingskamera ser han en dag en mann som følger etter en ung kvinne, og sammen med sheriffen Alice drar han ut i villmarken.

Score på IMDB: 6,2 / 10
Sjanger: Action, thriller
The Silencing ser du på C More


King Richard

«King Richard» følger reisen til Richard Williams, en bestemt far som oppdro to av verdens mest begavede idrettsutøvere, som endte med å endre tennissporten for alltid.

Score på IMDB: 7,6 / 10
Sjanger: Sport, drama
King Richard ser du på HBO Max


No Time To Die

James Bond har gått ut av tjenesten og nyter et rolig liv på Jamaica. Men det er kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og ber om hjelp. Oppdraget med å redde en kidnappet forsker viser seg å være mer forræderisk enn forventet. Og du - får du ikke nok av James Bond finner du alle filmene i en egen Bond-samling i Telia Play!

Score på IMDB: 7,3
Sjanger: Action, eventyr, thriller
Kjøp eller lei No Time To Die i SF Anytime eller der du kjøper og leier filmer på nett!

Familiekos 

Tre nøtter til Askepott

Tre nøtter til Askepott er en storslagen nyinnspilling av den tsjekkiske klassikeren fra 1973. Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Astrid Smeplass spillefilmdebuterer i hovedrollen som Askepott, med seg har hun et stjernespekket og fargerikt skuespillerlag. Det blir et heseblesende ritt, briljant bueskyting og selvfølgelig – slottsball med vanvittige kjoler og en solid porsjon magi.Score på IMDB: 6 / 10
Sjanger: Eventyr for barn
Kjøp den hos SF Anytime eller der du kjøper film på nett!


The House With A Clock In Its Walls 

"The House with a Clock in Its Walls" forteller det magiske eventyret om 10 år gamle Lewis, som flytter inn hos sin onkel i et knirkende gammelt hus med et mystisk tikkende hjerte. Men i den nye byen våkner den søvnige fasaden plutselig til liv når Lewis ved et uhell vekker de døde til live, og en hemmelig verden av trollmenn og hekser åpenbarer seg.

Score på IMDB: 6,1 / 10
Sjanger: Komedie, familie, eventyr
Anbefalt aldersgrense: 12 år 
The House With A Clock In Its Walls ser du på Nordisk Film+

Jeg vil ha TV fra NEAS
Til Valgmenyen

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE