Strømmetjenester: Finn dine favoritter!

22.juli.2021 - Hjemme - av Frank Talberg
Det finnes et hav av strømmetjenester der ute — men vet du egentlig hvilke du kan velge i? Vi har laget en guide, slik at du enkelt kan finne dem som passer for deg.

Flere av oss abonnerer på én eller flere strømmetjenester. På den måten kan vi lene oss tilbake og la oss underholde når og vil vi vil - enten i sofaen, på senga eller på bussen. Men det er kostbart.

Med TV fra Telia kan du sette sammen din helt egne underholdningspakke i Valgmenyen - og du får tilgang til mange populære strømmetjenester, uten at du trenger å betale noe ekstra. Her kommer en oversikt over alle strømmetjenestene du kan velge mellom. 

Viaplay

Viaplay er Nordens ledende leverandør av digital underholdning for hele familien. Her får du tilgang til et stort utvalg nye filmer, med over 300 premierefilmer hvert år, i tillegg til en rekke serier, barnas favoritter og sport. Viaplay kan du velge inn i Valgmenyen for 45 poeng. 

Viaplay - tilgjengelig i valgmenyen

C More

C More gir deg både kinosuksesser og andre filmperler, og serier fra både Hollywood og Skandinavia. C More har også en rekke egne produksjoner – som Hamilton og Bäckström – og massevis av innhold for barn. C More kan du velge inn i Valgmenyen og koster 20 poeng. 

Netflix

Strømmegiganten Netflix er kjent for kritikerroste publikumssuksesser som The Crown og House of Cards – og slipper stadig spennende nyheter. Med Netflix-appen installert på Telia-boxen din, og en egen Netflix-knapp på fjernkontrollen, er du bare et tastetrykk unna underholdningsuniverset deres. 

PS: For å strømme innhold fra Netflix må du ha et eget abonnement.

HBO Nordic 

HBO Nordic står bak globale seerfavoritter som Game of Thrones, The Handmaid’s Tale og Chernobyl. Her kan du velge i over 4 000 serieepisoder, i tillegg til hundrevis av filmer. Her finner du også en mengde innhold til barn, under tjenesten HBO Nordic Kids (Toonix) som er inkludert i HBO Nordic. HBO Nordic velger du inn i Valgmenyen for 40 poeng. 

Gå til Valgmenyen

FOX +

FOX+ byr på over 50 amerikanske serier og show fra det populære Fox-universet, med over 3 500 episoder totalt. FOX + velger du inn i valgmenyen for 10 poeng.

FOX + / Getty Images

SF Kids

Med SF Kids kan du og barna kose dere med hundrevis av serier og filmer – både klassikere som Pippi og Albert Åberg, så vel som internasjonale favoritter som Bien Maja og Thomas og vennene hans. SF Kids velger du inn i Valgmenyen for 10 poeng. 

Psst… Er du glad i å strømme film og serier? Da trenger du godt internett! Vi har løsninger som dekker dine behov. Les om internett fra NEAS her.

Paramount +

Paramount+ gir deg en rekkestorfilmer og kjente klassikere, og også et stort uvalg serier fra Comedy Central, MTV og barnekanalen Nickelodeon. Paramount + velger du inn i Valgmenyen for 20 poeng. 

Familietid - Gettt Images

Nordisk film +

Med Nordisk Film+ får du tilgang til både storfilmer fra Hollywood og det beste innen norsk og nordisk film. Denne strømmetjenesten velger du inn i valgmenyen for 10 poeng. 

Gå til valgmenyen


National Geographic Now

Tradisjonsrike og anerkjente National Geographic formidler faktabasert vitenskap-, natur-, kultur- og historiestoff. I National Geograhic Now kan du velge når du vil oppleve det. Du velger inn National Geographic Now i Valgmenyen for 5 poeng. 

Nat geo

Min Kino

Min Kino gir barn fra 0 til 8 år lærerik og håndplukket kvalitetsunderholdning – alt sammen med norsk tale. Velg inn Min Kino i Valgmenyen for 5 poeng. 

Curio

Curio gir deg tilgang til mer enn 200 timer med internasjonale kvalitetsdokumentarer og naturprogram, innen temaer som historie, kultur, teknologi, natur og miljø. Velges inn i Valgmenyen for 5 poeng. 

FilmFavoritter

Du finner alltid en god film å se på! Med over 200 filmer gir FilmFavoritter deg en herlig blanding av høyt profilerte filmer og indie-filmer fra de mest populære sjangrene. Hver måned oppdateres filmbiblioteket, slik at du hele tiden får noe nytt å velge mellom. FilmFavoritter velger du inn i valgmenyen for 5 poeng. 

Cirkus

Cirkus lar deg fråtse i det beste av britiske krim- og dramaserier fra ITV og andre britiske kvalitetsprodusenter – både de kjente og kjære, så vel som helt nye serier som ennå ikke er vist på norsk TV. Cirkus velger du inn i Valgmenyen for 5 poeng. 

Quello Concerts by Stingray

Med Quello Concerts kan du nyte over 100 legendariske konserter i ulike sjangre, i tillegg til en rekke interessante musikkdokumentarer. Du velger Quello Concerts inn i Valgmenyen for 5 poeng.

V Series

Med V Series har du en ren seriekanal som sender prisvinnende drama, ikoniske komedier og spennende øyeblikk du ikke får nok av. Velges inn for 5 poeng. 

V Sportpakken 

Her får du den beste sporten fra verdens største ligaer, og du kan følge med på blant annet Formel 1, Europa-ligaen, Bundesliga, NHL og mye mer. Velges inn for 40 poeng. 

V Sport Golf

Her sendes hver runde fra verdens beste golfturneringer. Se Viktor Hovland kjempe mot resten av verdenseliten. Velges inn for 25 poeng. 

Lag din egen TV- og strømmepakke som du enkelt kan endre på

Har du lyst å se Viaplay på fredagskvelden, og KBK og Eliteserien på søndagen, kan du enkelt bytte om i Valgmenyen. Da frigjør du poeng som du bruker på Eurosportpakken, og så kan du bytte tilbake når du vil se på Viaplay igjen.

Valgmenyen i lomma

Med appen Mitt Neas, har du valgmenyen rett i lomma. Gjør endringer og tilpass sin TV- og strømmepakke på en enkel måte! Last ned Mitt Neas her. 

Gå til Valgmenyen

Jeg vil ha TV fra NEAS!

 

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE