Sommerens film- og serietips i Telia Play!

30.juli.2021 - Hjemme - av Frank Sundli Talberg
Her får du våre beste film- og serietips som du kan kose deg med i Telia Play, uansett hvor og når du vil!

I valgmenyen kan du enkelt velge det innholdet som passer for deg. Valgmenyen har du enkel tilgang til i vår kundeapp, Mitt Neas!

Aktuelle serier

Nyhet fra HBO Nordic: Love Life

Love Life tilgjengelig på HBO Nordic

"Love Life” skildrer reisen fra den første kjærligheten til varig kjærlighet, og hvordan menneskene vi møter underveis, gjør oss til dem vi er når vi slår oss til ro med noen for alltid. I denne nye, morsomme og romantiske antologiserien følger vi en ny hovedpersons jakt på kjærligheten i hver sesong. Hver episode skildrer ett av forholdene. Anna Kendrick spiller hovedrollen i den første sesongen sammen med Zoë Chao, Peter Vack, Sasha Compere og Lesley Manville.

Score på IMDb: 7,5
Se Love Life i Telia Play

 

Bosch - 7 sesonger

Bosch

Basert på Michael Connellys internasjonalt bestselgende romaner. Drapsetterforskeren Harry Bosch er nådeløs. Til tross for trusler mot seg selv og dem han elsker lar han seg ikke stoppe av noe for å la rettferdigheten skje fyldest. Men bak den ubøyelige drivkraften finnes en mann som er hjemsøkt sin egen fortid og som strever med å være tro mot sin personlige kodeks: "Enten teller alle, eller så teller ingen." 

Score på IMDb: 8,4
Se Bosch i Telia Play

 

Ny dokumentarserie: Epstein´s Shadow: Ghislaine MaxwellEpsteins shadow - se den på Viaplay

I påvente av høstens rettsak mot Ghislaine Maxwell, slapp Viaplay 27. juni en unik dokumentarserie om denne kvinnen og hvordan hun ble involvert i en av de mest omtalte overgrepssakene i vår tid. Da det blir påstått at finansmannen Jeffrey Epstein angivelig har begått selvmord i varetekt, rettes søkelyset i stedet mot ekskjæresten og "madame" Ghislaine Maxwell. I den tre timer lange dokumentarserien granskes Ghislaine Maxwell historie helt fra barndomsårene til hun blir arrestert og siktet for flere tilfeller av trafficking. Du finner denne i Viaplay. 

Se Epstein´s Shadow i Telia Play

 

Frasier - gjensyn med alle 11 sesongene!

Frasier - se den på Paramount+

FRASIER handler om Frasier, Roz, Niles, Martin og Daphne. FRASIER mikser gode karakterer, smarte ordspill og fysisk komedie. Den beviser at latter er den beste medisinen; spør Frasier. Alle sesongene av Frasier finner du i Paramount+. 

Score på IMDb: 8,1
Se Frasier i Telia Play

 

Dystopia

Dystopia - se den på Viaplay
Sjekk ut Dystopia – den nye Viaplay Originals grøsserserien: En vennegjeng forbereder Nordens største live-event i en forlatt fabrikk dypt inne i urskogen. Men når de slår på hovedstrømmen, vekkes noe til liv som begynner å påvirke gruppens oppførsel... Dystopia finner du i Viaplay. 

Score på IMDb: 7,8
Se Dystopia i Telia Play

 

Flere aktuelle serier

Krim/Drama: The Good Fight - sesong 5 er her! Se den i Telia Play

The good fight

Drama på C More: The Girlfriend Experience: Se sesong 3 nå

The Girlfriend Experience

Komedie: Sjekk ut Dave sesong 2 på HBO Nordic

Dave - tilgjengelig på HBO Nordic

 

Aktuelle filmer

Tina

Tina - se den på SF anytime

Bli kjent med kvinnen bak navnet. Tina gir et avslørende og intimt blikk på Tina Turners liv og karriere. Den kartlegger hennes usannsynlige reise til berømmelsen, hennes private og profesjonelle kamp og gjenoppstandelse som et globalt fenomen på 1980-tallet. Filmen finner du på strømmetjenesten SF anytime. 

Score på IMDb: 8,1
Se Tina i Telia Play

Vil du ha en konsertopplevelse i ferien? Sjekk ut den spektakulære One Last Time-konserten fra Wembley (2000)

 

Thriller hos Paramount+: Official Secrets

Official Secrets - se den på Paramount+

Filmen Official Secrets, basert på rystende, sanne hendelser, forteller den gripende historien om Katharine Gun (Keira Knightley), en britisk etterretningsspesialist som driver rutinemessig håndtering av fortrolig informasjon. En dag i 2003, i oppkjøringen til Irak-krigen, mottar Gun et notat fra NSA med sjokkerende innhold: USA ber Storbritannia om hjelp til å samle kompromitterende informasjon om representantene i FNs sikkerhetsråd for å presse dem til å stemme for en invasjon av Irak. 

Score på IMDb: 7,3
Se Official Secrets i Telia Play

 

August: Osage County

August: Osage County - Se den i FilmFavoritter

"Familien" er den vanvittige, mørke og meget rørende historien om de sterke kvinnene i Westonfamilien, som har vært spredt for alle vinder, inntil en krise i familien bringer de tilbake til barndomshjemmet i Osage County, og til deres mor, matriarken Violet, som er pille misbruker og deler ut verbale slag til alle sider. Filmen finner du ved å velge inn FilmFavoritter i Valgmenyen. 

Score på IMDb: 7,2
Se August: Osage County

 

Romatikk: Our Friend

Our Friend - se den i SF anytime

Etter at et par har fått livsendrende nyheter, får de uventet støtte fra bestevenn deres som setter sitt eget liv på pause og flytter inn i huset til familien. Det får en større og dypere påvirkning enn noen kunne forestille seg. Filmen finner du ved å velge inn strømmetjenesten SF anytime. 

Score på IMDb: 7,3
Se Our Friend i Telia Play

Se flere tips her!

Jeg vil ha TV fra NEAS!

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE