7 gode grunner til å ha betalingsforsikring

03.mai.2021 - Hjemme - av Anita Håholm
Betalingsforsikring fra NEAS gir deg ekstra trygghet og gjør økonomien mer forutsigbar.

Med Betalingsforsikring fra NEAS får du ekstra trygghet i hverdagen om det uforutsette skulle skje. Vi tar regninga for strøm, nettleie, TV- og internettkostnader og kommunale avgifter det neste halve året dersom du blir sykemeldt, permittert eller arbeidsledig.

 

Enkelt å bestille, enkelt å betale 

Betalingsforsikringen bestiller du enkelt ved å logge deg inn på Min Side. Forsikringen koster 46,- kroner i måneden, og trekkes fra samme faktura som du alltid får fra oss. Fra NEAS får du alltid én faktura for at du lettere skal ha oversikt. 

 

Trygghet i en vanskelig periode

Selv om inntekten går ned, forblir utgiftene oftest de samme. Dersom du er uheldig og får redusert inntekten din i en periode, tar vi regninga på strøm, TV- og internettkostnader samt kommunale avgifter på inntil 6000,- hver måned. Dette gir deg et pusterom til å få hodet over vannet og forhåpentligvis bedre situasjonen. 

 

Trygghet for deg, og trygghet for familien 

Betalingsforsikringen gjelder også dersom andre i din husstand som bidrar til å betale faste utgifter opplever noe uforutsett. Det betyr at forsikringen dekker både deg og andre voksne i husstanden. 

 

Utbetaling ved uførhet

Ved uførhet eller dødsfall vil vi betale ut et engangsbeløp på inntil 36.000,-. 

 

Samme pris som en stor sjokoladeplate 

Betalingsforsikringen koster 1,50,- om dagen eller 46 kroner i måneden. Det er omtrent det samme som det koster å kjøpe et grovt brød eller en 200 grams sjokoladeplate. Dette er summer vi bruker ganske ofte uten å tenke stort over det, og en relativt lav pris å betale for økt økonomisk trygghet. 

 

Du slipper egenandel ved lynnedslag og skade

På Nordmøre er vi vant med uvær. Dersom uhellet er ute og lynet slår ned, slipper du å betale egenandel på innboforsikringen dersom det blir skader på elektrisk utstyr. 

 

Vi dekker de kommunale avgiftene 

Kommunale avgifter kan variere fra år til år og er ulike i hver kommune. Nettstedet Smartepenger.no har laget en oversikt over kommunale avgifter i alle kommunene i Norge. Prisene i fylket vårt spriker, og man betaler alt fra 11.360,- i Sunndal, til 18.751 i Gjemnes årlig. De kommunale avgiftene deles i fire og skal betales hvert kvartal. Utgiftene kan gjøre et reelt innhugg i familiekassa dersom inntektene ikke er som de pleier, og med Betalingsforsikring tar vi regninga for deg. (Obs. Vi dekker ikke eiendomsskatten)


Les våre vilkår og mer om hva Betalingsforsikring gir deg her.

Bestill på min side

 

 

05.januar.2023

Nå kommer strømstøtten for desember

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

I desember var den gjennomsnittlige spotprisen i vårt prisområde så høy at privatkunder får strømstøtte gjennom statens kompensasjonsordning. For desember er støtten på 90 prosent av prisforskjellen mellom 70 øre per kWh og den månedlige gjennomsnittsprisen på kraftbørsen.
Les mer
11.april.2022

TV-tips til påskeferien

Hjemme - av Linn A. Djuvsland

Hva kan du sette på sammen med barna for en skikkelig filmkveld? Og hvilken krim velger man når de minste har sovnet?
Les mer
23.februar.2022

TV tipsene til vinterferien

Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen

Enten du er på hytta, på fjellet eller tilbringer noen rolige dager hjemme i vinterferien så kan du kose deg med masse godt innhold på TV. Vi har samlet noen tips til hva du kan se på - og med Telia Play kan du se det du vil - når du vil.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE