Hvilke vurderinger må styret i sameiet/borettslaget gjøre?

Det er viktig å planlegge med litt tidshorisont. Kanskje er det bare noen få som vil ha mulighet for lading nå, men hvor mange vil det være om 3, 5 eller 10 år? Tenk på hva behovet er et stykke frem i tid, hva er tilgjengelig av strøm i det eksisterende elektriske anlegget og i forsyningen fra nettselskapet. Må en bygge ut og skaffe mer effekt? Hvordan skal ladeløsningen finansieres (kostnadsfordelingen mellom sameie/borettslag og brukeren av ladingen) og administreres? Hvordan er parkeringen organisert og må dette endres? 

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.