Hva må du som beboer i et borettslag/sameie tenke på?

Som beboer i et borettslag er det viktigste å forsikre deg om at ladeboksen din er forskriftsmessig installert. I tillegg bør den levere så høy effekt som mulig i forhold til begrensningen i det elektriske anlegget som leverer strøm til ladingen. Enkel betjening for start og stopp av lading og oversikt over forbruk er en forutsetning for enkel lading. NEAS sine ladeløsninger tilbyr f.eks start og stopp av lading vha en app eller ved bruk av en RFID brikke (såfremt ladeboksen har en RFID leser innebygd).  

Ladeboksen kan du kjøpe med delbetaling eller leie hvis det er ønskelig.   

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.