Film- og serietips til høsten

10.oktober.2023 - TV - av Camilla H. Ludviksen & Linn Djuvsland
Det er tid for kos, avslapping og underholdning! Vi har satt sammen en liste med TV-tips for å gjøre ferien minneverdig.

Enten du foretrekker serier, hjertevarme filmer eller informative dokumentarer, finner du det i vår Telia Play-verden. Bli inspirert, le, gråt eller få deg et skikkelig adrenalinkick med våre anbefalinger for høstferien. Her kommer våre beste TV tips i Telia Play i høstferien.

Filmmaraton med familien:

(Klikk på tittelen/bildene for å komme rett inn til aktuelle samling eller film)

Klassikerne Indiana Jones – ligger på SkyShowtimeHarry Potter-maraton - du finner alle filmene i HBO Max. Bonus: Her finner du også Fabeldyr-trillogien!

Shrek-maraton - ligger på SkyShowtime

Du finner alle filmsamlinger under Samlinger i Telia Play. Her er det samlinger for alle og enhver! 🤩

Jeg vil ha Telia Play!

Filmer i Telia Play

Barbie – leie fra 199,- I SF AnyTime – Kast deg på Barbie-hypen!

7,1 / 10 på imdb - Romantikk, Eventyr, Komedie - 7 år - SF AnyTime

Gjør om sofakroken til din egen lille kinosal og se storfilmen Barbie. Nyt den helt for deg selv, eller inviter venner og familie.
Om filmen: Å bo i Barbieland betyr å være perfekt på alle måter, på det helt perfekte stedet! Med mindre du er en Ken. Eller hvis du plutselig får en eksistensiell krise.

­­­­­

Dungeons & Dragons: Honor among thieves

7,3 / 10 på imdb - Action, komedie, eventyr - 12 år - Sky Showtime

En sjarmerende tyv og en gruppe usannsynlige eventyrere konspirerer for å hente en tapt relikvie, men deres episke ran går farlig galt når de blir fiender med feil folk.

Liker du haifilmer? Da kan du gleder deg over at The Meg og Meg2 – The Trench ligger i HBO max!

Meg 2: The Trench - Dykk ned i ukjent farvann med Jason Statham og Wu Jing, som har med seg et modig team og utforsker de dypeste dyp i havet.
5,1 / 10 på imdb - Action / eventyr - 13 år - HBO max.

The Meg (Megalodon) - En massiv skapning angriper en dyphavsubåt og skader den, med mannskapet fanget inni. Dyphavsdykkeren Jonas Taylor rekrutteres for å redde mannskapet fra denne ustoppelige trusselen: en gigantisk forhistorisk hai, megalodon.
5,6 /10 på imdb - Grøsser, action -13 år - HBO max.

Babylon - Et ensemble av drømmere med overdrevne ambisjoner stiger og faller når de streber etter å lykkes og opprettholde sin status og relevans i den flyktige tidlige filmindustrien i det dekadente Los Angeles fra 1920-tallet.
7,1 / 10 på imdb – Drama, 15 år – SkyShow Time.

Se alle filmer!👇

 

Serier

Poker Face – SkyShowtime - Velsignet med en ekstraordinær evne til å avgjøre når noen lyver, etterforsker Charlie Cale forbrytelser hun møter på veien.

7,9 / 10 på imdb - Thriller, Drama - 12 år - SkyShowtime

Our Flag Means Death - HBO Max - Stede Bonnet bytter ut livet som gentleman til et liv fullt av eventyr som sjørøver på sjørøverskuta Revenge. Mens han prøver å oppnå respekten til sitt oppsetsige mannskap, snur lykken hans etter et sammenstøt med kaptein Svartskjegg.

7,8 / 10 på imdb - Komedie, Eventyr - 16 år - HBO Max

Med Telia Play har du også tilgang til Netflix, for 50 poeng. 

Netflix bugner av godbiter: 

Beckham, 8,4 / 10 på imdb

Sex education, 8,3 / 10 på imdb

Virgin River, 7,4 / 10 på imdb

Painkiller, 7,5 / 10 på imdb

The Lincoln Lawyer, 7,7 / 10 på imdb

The Diplomat 8,0 / 10 på imdb

 

Med Telia play har du tilgang til over 100 strømmetjenester og kanaler i ett og samme abonnement. Ikke kast bort pengene på strømmetjenester du glemmer å si opp når favorittserien er ferdig - velg de enkelt inn og ut for samme pris hver måned med Telia Play. Gira?

Jeg vil ha Telia Play!

God høstferie, hilsen oss i NEAS! 💚

Oppgitt rating på imdb.com er hentet 10.10.2023, vi tar forbehold om at ratingen kan endre seg etter dette.

 

25.januar.2024

TV - av Linn A. Djuvsland

Det nye året er godt i gang, og TV'n bugner av fantastisk underholdning. Her får du en liste over våre favoritter, og hvor de går.
Les mer
01.desember.2023

Film og serietips til jul og nyttår

TV - av Linn A. Djuvsland

Harry Potter-maraton, Skomaker andersen eller håpløs romantikk med Jude Law og Cameron Diaz? Hva er din ultimate julefavoritt? Her finner du våre beste TV-tips til jul og nyttår!
Les mer
10.oktober.2023

Film- og serietips til høsten

TV - av Camilla H. Ludviksen & Linn Djuvsland

Det er tid for kos, avslapping og underholdning! Vi har satt sammen en liste med TV-tips for å gjøre ferien minneverdig.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE