25.januar.2024 - TV - av Linn A. Djuvsland
Det nye året er godt i gang, og TV'n bugner av fantastisk underholdning. Her får du en liste over våre favoritter, og hvor de går.

Som vanlig er det flust av seriestarter når det nye året kicker inn - og 2024 er intet unntak. Det bugner av spenning, humor, underholdning og reality i ulike formater på de forskjellige kanalene.

Bare noen tips først...

Bruk «mitt innhold»! Mange av programene overlapper og går på ulike kanaler. Et godt tips er å finne favorittseriene dine og stjernemerke de - så du enkelt finner alle under «Mitt innhold». Da slipper du å lete rundt på de ulike strømmetjenestene eller trykke frem riktig kanal. Da er det bare å gå gjennom favorittlista, én etter én.

(obs. Innhold fra Netflix får du ikke opp når du søker i Telia Play, men ved å åpne Netflix-appen)

Psst! Visste du at når du har lagt et program som favoritt, ligger episodene lagret i ei uke etter de ble vist - så da kan du se de når du har tid - veldig kjekt!

Psst 2! Hvis du ikke rekker å se ting innen 7 dager, kan du kjøpe opptaksfunksjon for 19,- pr. Mnd - og få serieopptak på alt du ønsker, med uendelig lagring. Det kan jo også være stas!

 

 

71 grader nord - team

TV Norge, tirsdager og torsdager

Kjendiser som lagvis skal komme seg Norge på langs. Her får du se masse fin natur, spennende fremkomstmiddel og fengende oppgaver. Kanskje er du ekstra glad i en av kjendisene som er med også? Jeg for min del heier på Linnéa og Emil!

 

The Voice

TV 2, lørdager

Gåsehudgaranti! Dette er fast takst på lørdagskveldene hos oss iallfall. Her får du alle mulige sjangre, fantastiske personligheter og utrolige stemmer - rett i fleisen. ELSK!

 

Kongen befaler

TV Norge, torsdager

Lavterskel humor, snodige oppgaver og lett hjernetrim. Her sitter latteren løst fra start til slutt!

 

True detective

HBO max

Ny sesong ute nå! Serien har 8.9 på imdb og serverer i følge P3's filmpoliti «en oppvisning i mørk krimunderholdning». Her kan man ikke annet enn å følge med og engasjere seg i den litt dystre - men uhyre spennende hverdagen til to detektiver i mørketiden i Alaska.

 

Der ingen skulle tru at nokon kunne bu

NRK

Altså, denne gode gamle slageren av en serie slutter aldri å levere. Herlig nynorsk fortellerstemme og noe av de mest unike plassene og menneskene Norge har å by på i skjønn forening.

 

 

 

«Hva skal vi se da?»

Spørmålet mange stiller seg på kveldstid når man setter seg i sofaen for litt kvalitetstid. Det er ikke alltid så lett å vite hva man egentlig er i humør til - orker man noe som krever full konsentrasjon og litt hjernekapasitet for å følge med, eller skal man ha lettbent underholdning man kan le av?

Uansett humør, finner du utallige samlinger i Telia Play-appen med gode forslag innenfor ulike sjangere. På hjem-skjermen kan du scrolle deg nedover til ei remse med samlinger som leverer alt fra filmtoppen til Tolkiens univers.

 

Samlinger å sjekke ut

 

Hvis du er glad i bil, fart og spenning: Samlingen med Fast & furious her

 

Hvis du har ungdom i hus, og vil se film med de: Samlingen med Oceans-filmene her

 

Hvis du ønsker noe med litt mer stubstans og er Oscar-samlingen perfekt. Her finner du alle som har blitt nominert og de som vant Oscar-utdelingen de siste årene. MYE bra!

 

Hvis du har små barn og er glad i gode historier: Samlingen med Pixar-filmer her

21.mai.2024

HBO max + Discovery+ = max

TV - av Linn A. Djuvsland

Max kombinerer alt du elsker fra HBO Max, inkludert Warner Bros., Cartoon Network og DC-universet, med direktesendt sport og direktekanaler som TVNorge, FEM, REX og Discovery. Dessuten får du muligheten til å strømme hvert eneste øyeblikk fra OL i Paris 2024 på alle Max-abonnementene!
Les mer
16.mai.2024

Nå kan du velge inn Prime i valgmenyen!

TV - av Frank S. Talberg

Nå kan du velge inn hele Prime-universet via valgmenyen. Det betyr at du finner massevis av kjente storfilmer og serier, som for eksempel superpopulære Fallout som hadde premiere 11. april i år.
Les mer
05.mars.2024

Vil du se Premiere League til markedets beste pris?

TV - av Frank S. Talberg

KAMPANJE! Nå kan du dykke ned i en gigantisk verden av sport, filmer og serier - alt for kun 599 kr per måned
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE