Velkommen til nye Mitt NEAS!

Mer funksjonalitet og bedre oversikt over ting som forbruket ditt, strømprisene, nettleia og strømstøtten! En god hjelper i hverdagen i én og samme innlogging!

Velg dine egne favoritter

Med den nye favorittmodulen kan du enkelt velge inn og ut det du har bruk for i din hverdag. For eksempel kan du velge å se fakturaene dine, en graf over dagens spotpris og spotprisen akkurat nå. Har du koblet til elbilen eller elbil-laderen din, vil du ha moduler for å velge inn ladestatus på bilen din også.

I Mitt NEAS får du blant annet:

 • Alt i én innlogging
 • God oversikt over strømforbruk og kostnader
 • Prognoser basert på ditt forbruk og din profil
 • Full oversikt over strømstøtten din
 • God oversikt over Nettleien og hvilket kapasitetsledd du ligger på
 • Valgmeny for Strømming & TV
 • Skreddersy ditt eget dashboard
 • Følge spotprisen - time for time
 • Varslinger for høy og lav strømpris
 • Månedsrapport med ditt forbruk og tips til forbedringer - skreddersydd til deg
 • Fakturaoversikt
 • Ditt klimaavtrykk
 • Oversikt over dine NEAS-produkter med valgmuligheter og full selvbetjening

Last ned her

Last ned iOS          Last ned Android

Følg med på spotprisen

I disse dager er privatøkonomien vår et viktig tema, og det lønner seg å spare der man spare kan. En enkel måte å spare penger på strømprisen er å følge med på spotprisene og bruke strømmen smart! Det høres kanskje lett ut, men med Mitt NEAS er det faktisk det.

Her får du full oversikt over spotprisen, time for time - med mulighet til å sette på varsler. Du kan også få et sammendrag av morgendagens prisbilde slik at du kan planlegge strømbruken din.

Dagens spotpriser finner du i bunnmenyen under «prognose». Døgnets laveste spotpris er merket med en sparegris og har grønn bakgrunnsfarge. Døgnets dyreste spotpris er merket med et utropstegn og har rød bakgrunnsfarge. Ønsker du å se morgendagens spotpriser, slippes de rundt klokken 14:00 og ligger under snarveien «Spotpris» rett under favorittene du har valgt inn.

Last ned her

Last ned iOS          Last ned Android

Fyll ut «mitt hjem» for en mer skreddersydd opplevelse

Ved å fylle ut «mitt hjem» under din profil får du bedre tips og innsikt i forbruket ditt - fordi appen tilpasser seg ditt oppsett.

Eks. når man ser på sammenligning med naboer, blir sammenligningen mer korrekt fordi den tar høyde for type hus og antall mennesker i husstanden.

Ofte stilte spørsmål?

Hvordan velge inn favoritter

Når du åpner appen for første gang vises det ingen favoritter, disse må du velge selv.

Klikk på pluss-knappen midt på skjermen – og bla nedover for å se hva som ligger tilgjengelig for deg.

Klikk på den grønne sirkelen med pluss-tegnet på de modulene du ønsker å se på hjem-skjermen din. For eksempel kan du velge å se fakturaene dine, en graf over dagens spotpris og spotprisen akkurat nå.

Har du koblet til elbilen eller elbil-laderen din, vil du ha moduler for å velge inn ladestatus på bilen din også.

Hvordan ta bort favoritter

1. Trykk på rediger-knappen øverst til høyre

2. Finn widgeten du ønsker å fjerne, og klikk på den røde sirkelen med minustegnet på.

3. Nå skal det ha oppdatert seg, og du kan krysse ut redigeringen.

 

I hvilken rekkefølge kommer favorittene?

Favorittene legges automatisk i rekkefølge etter størrelse for å spare plass på skjermen. Det jobbes med en løsning hvor man kan flytte favoritter dit man vil, så det er noe som kommer på sikt.

Hvorfor fylle ut «mitt hjem»?

Ved å fylle ut «Mitt hjem» gjør du det lettere for oss å tilby gode prognoser på ditt strømforbruk, og bedre tips og relevant informasjon til deg som kunde. Om du kjøper deg en elbil eller bygger om hjemmet ditt, husk å oppdatere – da vil vi basert på ditt faktiske strømforbruk raskere kunne gi deg bedre prognoser!

Hvordan endrer jeg mellom mine ulike boliger?

Du endrer enkelt mellom dine ulike boliger øverst til venstre på hjemskjermen. Alle adresser hvor du har et kundeforhold til NEAS vil vises der. Du kan lage dine egne favoritter til alle dine hjem. 

Feilmelding ved pålogging: «Bruker savnes. du er ikke aktiv kunde.»

For å logge inn i appen må kundeforholdet stå på deg og ditt nummer. Hvis kundeforholdet står på noen andre i husholdningen kan du logge inn med vedkommenes tlf.nr. For å komme inn i appen. 

 

Hvis det er du som er registrert, men fremdeles ikke kommer inn - ta konktakt med oss på neas@neas.mr.no eller 71 56 55 25.

Sammenlign strømbruken din med naboene dine

Basert på det du ha fyllt ut under «Mitt hjem» lister vi opp gjennomsnittsforbruket for lignende hus i ditt nabolag. På den måten kan du fort se om du skiller deg ut fra de andre på en positiv eller negativ måte. Challenge: Bli best i nabolaget neste måned!

For å finne sammenligningen klikker du på Analyse - strøm - sammenlign med naboene dine. Obs. Sammenligningen er bare synlig for hele måneder, så nåværende måned har ikke nok data enda.

Hva trekker mest strøm?

Få en oversikt over hva som trekker mest strøm i boligen din ved å til analyse - strøm - «Hva forbruker mest?»

Last ned iOS

Last ned Android

Faktura

Under min profil finner du oversikten over alle fakturaene dine, og kan sortere etter fakturadato eller betalingsfrist. Veldig kjekk liste, med full oversikt over hva som er betalt eller ubetalt.

Hei, jeg heter Elfi!

Jeg kan hjelpe deg med alt du lurer på om både appen - og alt annet NEAS har å by på! Du finner meg ved å trykke på snakkeboblen øverst til høyre på hjemskjermen i Mitt NEAS.