Septembertipsene i Telia Play!

03.september.2021 - Hjemme - av Fredrik Skogrand
Høsten er her og det betyr masse nytt og spennende innhold i Telia Play! Her får du de heteste tipsene til hva du kan se på nå når høstmørket kommer snikende.

HBO Nordic

Strømmetjenesten HBO Nordic kan du velge inn i valgmenyen for 40 poeng (eller i vår app Mitt Neas), og da har du tilgang til mange populære og spennende serier og en haug med gode filmer. Her er noen serietips i HBO Nordics univers. 

 

Succession sesong 1-2

«Succession» ser på temaer som makt, politikk og familie gjennom øynene til en aldrende, søkkrik mediemogul og hans fire voksne barn. Lad opp til sesong 3 som kommer 18. oktober med sesong 1 og 2!

Sjanger: Drama
Score på IMDb: 8,6
Her ser du Succession i Telia Play

 

The Walking Dead Sesong 1-10

Denne populære serien om en postapokalyptisk verden kan du binge med HBO Nordic (eller FOX+). Serien er basert på tegneserien med samme navn. Etter en zombieepidemi er USA i ruiner, og de få som har klart seg må gjøre alt for å forsvare seg mot zombiene og prøve å overleve! De siste episodene av sesong 10 er nå tilgjengelig i HBO Nordic og FOX+. Sjanger: Drama, Skrekk, Thriller. 
Score på IMDb: 8,2
Her ser du The Walking Dead på HBO Nordic

Du får også tilgang til alle 10 sesongene av The Walking Dead ved å velge inn FOX+ i Valgmenyen for 10 poeng. 
Her ser du The Walking Dead på FOX+

 

Til valgmenyen

 

Stargirl Sesong 1-2

Stargirl følger Courtney Whitmore, som går andre året på high school og inspirerer en usannsynlig gruppe unge helter til å stoppe fortidens skurker. Denne dramaserien er en ny adapsjon av «Stargirl» og det første superheltteamet noensinne: Justice Society of America.Sjanger: Action, Eventyr, Krim
Score på IMDb: 7,3
Her ser du Stargirl i Telia PlayThe L Word: Generation Q Sesong 1-2

The L Word: Generation Q fortsetter å følge Bette Porters, Alice Pieszeckis og Shane McCutcheons liv. Sammen med de nye karakterene Dani Nùñez, Micah Lee, Finley, Sophie Suarez og Gigi opplever de kjærlighet, kjærlighetssorg, sex, tilbakeslag og suksess i LA. 

Sjanger: Drama
Score på IMDb: 7,4
Her ser du The L Word i Telia Play!

 

Jeg vil ha Telia Play

 

Viaplay

Strømmetjenesten Viaplay kan du velge inn i valgmenyen for 45 poeng (eller i vår app Mitt Neas), og da har du tilgang til mange populære serier og filmer. Her er noen tips til hva du kan se i Viaplay. 

 

Forhøret Sesong 1-2

Når datteren til politimannen Bjørn blir funnet død, kartlegger han hennes siste dager. I en rekke møter med flere mistenkte blir han konfrontert med den harde sannheten om både datteren og seg selv.Sjanger: Krim 
Score på IMDb: 6,9
Her ser du Forhøret i Telia Play

 

Threesome

David og Siri er et ungt par som bor i London. En kveld på byen møter de Camille, og det oppstår et flørtende spill der grensene gradvis viskes bort. I en handling av beruset nysgjerrighet har de en trekant.

Sjanger: Drama
Score på IMDb: 7,1
Her ser du Threesome i Telia Play

 

Robinsonekspedisjonen Sesong 16

18 deltakere blir forlatt på en øde tropisk strand i det Karibiske hav uten hjelpemidler. Gjennom beintøffe konkurranser må de kjempe sammen mot hverandre i et utfordrende sosialt spill hvor kun én står igjen som vinner! Her slippes det en ny episode hver mandag kl. 20:30. 

Sjanger: Reality
Score på IMDb: 5,3 (alle 16 sesongene)
Her ser du Robinsonekspedisjonen i Telia Play


Robinsonekspedisjonen / Viaplay, TV3

 

Jeg vil ha Telia PlayTV2 / TV 2 Play

TV2s høstmeny byr på flere nyskapninger, samt kjente og kjære publikumsfavoritter. Du har tilgang til TV2s kanaler i Telia Play, kan ta opp serier og programmer og se de når og hvor du vil i TV Arkivet. Du kan også kjøpe eget abonnement hos TV Play - da kan du se hele sesonger og få tilgang til alt innhold gjennom TV 2 Play appen på Telia Box. 

Premierer på TV 2 i september

Her får du en oversikt over programmer og serier som kommer på TV 2 og TV 2 Play i September:

 • Bislett B&B - Premiere 2. september på TV2 Play. Humorserie. 
 • TV2 Hjelper deg - sesongpremiere 2. septemver på TV2 og TV2 Play. Solveig og gjengen er tilbake og hjelper forbrukerne med å la de som lover for mye stå til ansvar. 
 • God kveld Norge med Dorthe - Sesongpremiere 3. septemer på TV 2 og TV 2 Play. TV2 fortsetter satsingen på underholdnings- og kjendisnyheter. 
 • Jakten på kjærligheten - Sesongpremiere mandag 6. september på TV 2 og TV 2 Play. Nye bønder er klar for å jakte på den store kjærligheten. 
 • Truls á la Hellstrøm - sesongpremiere tirsdag 14. september på TV 2 og TV 2 Play. Endelig er det matglade radarparet Truls og Hellstrøm tilbake - og de tar turen til blant annet Stavanger, Tromsø, Grimstad, Telemark, Ålesund og Myken. Vi glær oss!
 • Skavlan - sesongpremiere lørdag 18. september på TV 2 og TV 2 Play. Skandinavias største talkshow er inne i sin aller siste sesong. 
 • Kjære landsmenn - premiere lørdag 18. september på TV og TV 2 Play. Dramakomedie med Atle Antonsen og Ine Jansen i rollene som konge og dronning. 
 • Åsted Norge - sesongpremiere mandag 20. september på TV 2 og TV 2 Play. Her har du forbryterjakt, undersøkende journalistikk og folkeopplysning i et og samme program. 
 • Wunderland - sesong 4 har sesongpremiere mandag 20. september på TV 2 Zebra og TV 2 Play. 
 • Farmen - premiere tirsdag 21. september på TV 2 og TV 2 Play. Året en 1921 og høstens Farmen-gård ligger ved Steinsjøen, på grensen mellom Østre Toten og Hurdal. Følg 14 forpaktere gjennom kampen for tilværelsen. I år er Nordmøringen Kåre Gunnar Skaret Bjøringsøy fra Smøla med i Farmen - vi i Neas heier og ønsker deg lykke til! 
 • Torpet - premiere tirsdag 21. september på TV 2 Play. I Torpet flytter deltakerne som taper tvekampene i Farmen inn og får muligheten til å kjempe seg tilbake til Farmen.
 • TV 2 Hjelper deg junior - premiere 30. september på TV 2 Play. TV 2 Hjelper deg junior er et nytt forbrukerprogram for hele familien!

Jeg vil ha Telia Play

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE