Gode nyheter til deg som liker sport og serier

04.juli.2021 - Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen
Nå har vi fått inn mer sport og spennende serier i Valgmenyen.

Nå har vi fått inn mer sport og spennende serier i Valgmenyen. Er du interessert i Formel 1, FA Cup, UEFA Europa League, NHL og mer så kan vi friste med V Sport. 

Hvis golf interesserer deg mer så er V Sport Golf en klar vinner, eller hva med V Series for deg som heller vil se prisvinnende drama? 

Nytt i Valgmenyen: V Series, V Sport og V Sport Golf

Visste du at du nå kan velge inn flere kanaler fra Nent via valgmenyen? Du finner flere spennende serier og masse sport fordelt på følgende pakker: 

  • V Series - velges inn for 5 poeng. Dette er en ren seriekanal som sender prisvinnende drama, ikoniske komedier og spennende øyeblikk du ikke kan få nok av. 
  • V Sport-pakken - velges inn for 40 poeng. Her får du den beste sporten fra verdens største ligaer, og du kan følge med på blant annet Formel 1, Europa-ligaen, Bundesliga, NHL og mye mer. 
  • V Sport Golf - velges inn for 25 poeng. Her sendes hver runde fra verdens beste golfturneringer. Se Viktor Hovland kjempe mot resten av verdenseliten. 

Du har nå rask og enkelt tilgang til valgmenyen i vår kundeapp, Mitt Neas!

Last ned Mitt Neas


Og du - med Telia Play kan du ta med deg TV- og strømmeopplevelsen din på ferie! 

Gå til valgmenyen 

 

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE