Fri tilgang til Nordisk Film+ i hele desember!

07.desember.2021 - Hjemme - av Camilla Husby Ludviksen
Ho-ho-ho! I desember kan du se så mange filmer du vil i Nordisk Film+.

I Nordisk Film+ finner du filmer for store og små. Det er bare å finne frem favoritt-snacksen, puter og pledd og kose seg i vinterkulda.

Wonder er tilgjengelig i Nordisk Film+

Slik får du tilgang

Innhold fra Nordisk Film+ finner du i Telia Play. Det eneste du behøver å gjøre er:

Finne fanen "filmer" på Telia Boxen, eller logge inn i Telia Play på din mobile enhet eller via nettleseren på datamaskinen din og kos deg med et rikt utvalg av filmer. 

Du trenger ikke velge inn Nordisk Film+, strømmetjenesten kommer autoMAGISK opp!

Vi ønsker dere en riktig god førjulstid!

Jeg vil ha TV fra NEAS!

22.mars.2024

TV-tips til påska!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

Spør du Chat GPT om TV-tips til påsken, så lister den kunstige intelligensen opp flere av tipsene under. Jeg har spedd på med mine egne tips - så forhåpentligvis skal hverken du eller familien din kjede dere mellom skiturer, påskesnop, appelsin og utelek.
Les mer
11.april.2023

Nabolaget vil ha skreddersøm, vi lanserer derfor kollektivavtalen Full Flex!

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

I en hverdag hvor mer og mer er digitalt og det meste er tilgjengelig on demand, skiller vi oss plutselig mer ut med ulike behov for produkt og tjenester. Der vi før snakket om å bare ha internett, eller å se på TV – snakker vi nå om hvilken hastighet du trenger til ulikt bruk av internettet, og hvor mange kanaler og strømmetjenester du vil ha inn i TV- og strømmepakken din.
Les mer
01.april.2023

Påskeunderholdning for store og små

Hjemme - av Linn Alnes Djuvsland

«Hva skal vi se da?» Hørt det før? Vel... Telia Play har gjort det enklere for deg å finne påskeunderholdning til hele familien med påskesamlinger for de minste, og påskekrim for de litt tøffere. Sjekk ut her, og del en fin TV-kveld med de du er glad i, eller alene med favorittserien.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE