Poengsystem for kanalpakker

Med TV fra oss får du de mest populære TV-kanalene og muligheten til å velge kanaler selv. Du kan se hvilke kanaler du har tilgang til, og valgt, ved å logge inn på Min side. Her kan du også endre, fjerne og legge til kanaler kostnadsfritt så ofte du vil.

Øverst i valgmenyen kan du se hvor mange poeng du har brukt og hvor mange du har igjen. Merk at enkelte kanaler og kanalpakker krever flere poeng. Med Start har du 50 poeng til rådighet. Du kan ikke velge både HBO Nordic (40 poeng) og Eurosport (20 poeng), men du kan endre valg så ofte du vil. Ønsker du flere valgmuligheter så kan du kjøpe til 10, 20 eller 60 poeng. 

Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.