Slik setter du opp gjestenett - Zhone 24xx og 27xx-WiFi-ruter

Under finner du en beskrivelse av fremgangsmåte for oppsett av gjestenett for deg som har Zhone 24xx og 27xx WiFi-ruter (se bilder)

Zhone 24xx (denne har kun 2,4 GHz-bånd)

Zhone 27-ruter (ZNID27xxA1) (denne har 2,4 og 5 GHz-bånd)

Slik setter du opp gjestenett:

1. Gå til http://10.22.22.1 i nettleseren
  2. I innloggingsboksen som kommer opp bruker du user som brukernavn og user som passord.

3. Da kommer du til denne startsiden.

4. Trykk på «Configuration», deretter "Wireless".

5. Denne ruteren har to bånd, 2,4 GHz og 5 GHz. Du kan sette opp gjestenett på begge, men må gjøre det i to omganger. Trykk på båndet du ønsker å sette opp gjestenett på.

6. Huk av «enable» og skriv inn ønsket navn på gjestenettet i SSID-feltet.

Legg til ditt gjestenett

7. Trykk Apply/Save.

8. Gjestenettet vil så få et default-passord. Her finner du oppskrift på hvordan du endrer passord / ser dagens passord.