Slik setter du opp gjestenett - Zhone 24xx og 27xx-WiFi-ruter

Under finner du en beskrivelse av fremgangsmåte for oppsett av gjestenett for deg som har Zhone 24xx og 27xx WiFi-ruter (se bilder)


Zhone 24xx (denne har kun 2,4 GHz-bånd)


Zhone 27-ruter (ZNID27xxA1) (denne har 2,4 og 5 GHz-bånd)

Slik setter du opp gjestenett:

  1. Gå til http://10.22.22.1 i nettleseren
  2. I innloggingsboksen som kommer opp bruker du user som brukernavn og user som passord.  3. Da kommer du til denne startsiden.   4. Trykk på «Configuration», deretter "Wireless".  5. Denne ruteren har to bånd, 2,4 GHz og 5 GHz. Du kan sette opp gjestenett på begge, men må gjøre det i to omganger. Trykk på båndet du ønsker å sette opp gjestenett på.


  6. Huk av «enable» og skriv inn ønsket navn på gjestenettet i SSID-feltet.

    Legg til ditt gjestenett

  7. Trykk Apply/Save.  8. Gjestenettet vil så få et default-passord. Her finner du oppskrift på hvordan du endrer passord / ser dagens passord. 
Fant du det du lette etter?
Ja
Nei

Dette skjemaet skal kun brukes for å gi konkret tilbakemelding på innhold på nettsidene og er ikke et kontaktskjema. Trenger du hjelp eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med kundesenteret på 71 56 55 25, send en e-post til kundeservice@neas.mr.no eller send oss en melding på Facebook.

For å kunne håndtere din hendvendelse/bestilling blir skjemaet lagret. Se hvordan vi behandler personopplysninger.

Takk for tilbakemeldingen!
Vi jobber kontinuerlig for at nettsidene våre skal bli bedre. Din tilbakemelding blir tatt med i vurderingen av hvordan vi skal forbedre sidene framover. Vi gjør oppmerksom på at meldingen ikke blir besvart. Har du spørsmål du ønsker svar på, kontakt vår kundeservice.