Nå blir Get til Telia
Nå blir Get til Telia. Tjenestene og prisene vil være akkurat som før, men du vil kanskje legge merke til at det dukker opp noen nye navn på produktene.

Kort om det praktiske:

  • Så lenge du har valgt automatisk oppdatering av GET-appene dine, vil den nye Telia-versjonen lastes ned automatisk. Ellers må du selv oppdatere de i App Store / Google Play. 
  • Du logger inn på Min Side som vanlig.
  • Kanalvelgeren har byttet navn til Valgmeny.
  • Fordelene med totalpakken Fullt Hus blir uforandret
  • Fakturaen kommer på samme tidspunkt slik du er vant med.

Telia Play

Get TV-app endrer navn til Telia Play. Innholdet vil være som før. Bare i nytt design. 

Telia Play er Norges mest fleksible og innholdsrike underholdningsunivers. Tjenesten gir deg tilgang til de mest populære TV-kanalene og en rekke av de store strømmetjenestene. Tilgjengelig på TV, nett og mobil. Mer om Telia Play og nettv:  Se hva du vil, hvor du vil, når du vil.

Vi gleder oss til å gå inn i fremtiden sammen med deg og Telia - Norges mest fleksible og innholdsrike TV- og strømmetjeneste og flere spennende nyheter til deg som kunde i NEAS.

Vi er her for deg
Syv dager i uken kan du nå oss på telefon, chat og e-post. Bare ta kontakt dersom du lurer på noe! Vi gleder oss til å gå inn i fremtiden sammen med deg og Telia - Norges mest fleksible og innholdsrike TV- og strømmetjeneste.
Ta kontakt