Dine opplysninger i trygge hender

Personvernerklæring, NEAS markedsdivisjonen

NEAS tar personvern på alvor og alle som jobber i selskapet skal gjøre sitt for å trygt ta vare på alle personopplysninger vi behandler.

Vi jobber kontinuerlig med å overholde kravene som stilles i EU’s personvernforordning. Forordningen heter GDPR – General data protection Regulation.

Denne erklæringen skal forklare hvordan vi behandler personopplysninger:

  • Når samler vi inn personopplysninger
  • Hvordan bruker vi opplysningene
  • I hvilke situasjoner videreformidler vi opplysninger til tredjepart
  • Hvordan passer vi på at opplysningene behandles og ivaretas på en sikker måte.

Personvernerklæringen omhandler bruken av de produktene og de tjenestene vi leverer, knyttet til salg, markedsføring og effektuering av avtalen.

 

Vi tilbyr tjenester innen strøm og bredbånd. Vi bygger bredbåndsløsninger i vår region, og leverer tilgang til internett, private nettverk og tv-tjenester. Innen strøm så har vi produksjon av strøm ved våre lokale kraftverk, og vi selger strøm til private og bedrifter. Vi håndterer også omsetning av kraft, for eget konsum og produksjon, samt for andre energiselskap og småkraftprodusenter. Våre bredbåndsmontører installerer bredbånd hos kunden, og jobber med en kontinuerlig vedlikehold av distribusjonsnett for datasignaler. I kundesenteret vårt jobber vi med service og veiledning til våre kunder på alle produkt og tjenester.

Object reference not set to an instance of an object.