Spennende utvikling i Melkvikan næringspark

11.juli.2024 - På jobben - av Linn A. Djuvsland
Spennende utvikling og smidig elbillading i Melkvikan Næringspark. Det sier seg selv at ingen arbeidsdager er like, og at man kommer i kontakt med mange forskjellige både fag og folk.

Freshe fasiliteter og smidig elbillading

Klokka er 10:30 og vi svinger inn mot Melkvikan næringspark etter en trivelig prat på kontoret til Tor Henrik Eide, sjefen for hele området.

 

— I 3 år har vi holdt på med reguleringsplanen, og i år skal den ferdigstilles. Det har allerede skjedd utrolig mye, og blitt utrolig bra - men nå blir det full sving snart!

 

Han og gjengen i ABP Sterkoder har over lang tid jobbet med å pusse opp et område som foreløpig huser 10.000 kvm næringsarealer - men som de nærmeste årene skal videreutvikles til tregangen så mye, og mer! Det sier seg selv at ingen arbeidsdager er like, og at man kommer i kontakt med mange forskjellige fag og folk.

Felles for de alle er et ønske om nye, freshe og innbydende lokaler - med tilhørende fasiliteter som arbeidstakere og leietakere i 2024 ser som en selvfølge. En av disse tingene er å kunne lade både arbeidsbiler og egne biler mens man er på jobb - noe som høres både enkelt og selvfølgelig ut - sant?

Og ja, men det jo hundre ulike måter å løse nettopp dette på - skal det dekkes av arbeidsgiver, betaler man med kort som man betaler parkering eller skal det trekkes via lønn? Hvordan beregnes priser ifht. Strømpriser, og hva med påslag? Og så videre...

— Det har bare funka fra dag 1 - utrolig deilig!

Forteller Tor Henrik med et stort smil. Vi har ikke måttet tenke på det et sekund etter installasjon, og det er sånn vi liker det! Ting skal bare funke.

 

Lokal leveranse og service

De har nemlig NEAS Ladeplattform på alle laderne i hele Melkvikan - og selv om leietakerne løser det ulikt, håndteres alt av Fredrik og gjengen i NEAS - så vi bare viderefakturerer vi eller godkjenner. For oss som utleier går alt sømløst - så dette er en nydelig måte å tilby elbillading til bedrifter på. — Elbil-lading fra NEAS er som en lek! Gliser Tor Henrik fra stolen sin! Og det fikk vi sitere han på, hehe.

 

— Det har vært veldig hyggelig å bidratt til en god løsning for både utleier og leietakere i Melkvikan, sier Fredrik Skogrand i NEAS.

Det er et stort ladeanlegg med mange ulike behov, så her får vi virkelig erfare at Ladeplattformen vår passer for alles behov. Utrolig kult å kunne håndtere dette på en så god måte for alle parter.

NEAS leverer hele Ladeplattformen fra forespørsel til ladeklar løsning - Vi har sømløs betalingshåndtering og tilgangstyring, samt drift og support til både eiere og leietagere. I prosessen veileder vi både store og små firma i hvordan løsningen bør settes opp for å dekke de ulike behovene - det har vi god erfaring med.

Lokal leveranse av både Ladeplattform og installasjonen, som er utført av West Elektro er absolutt en avgjørende faktor for at vi bestilte via NEAS forklarer Tor Henrik.

— Jeg så en presentasjon av ladeplattformen på en eller annen tilstelning - og tenkte: Selvsagt! Der har vi det.

 

I West Elektro hadde vi allerede egen kontaktperson, og de har gjort alt det elektriske for oss i flere år - både i Melkvikan og ved Dale industsripark. De har blant annet byttet alle lampene i den store blå Sterkoder-hallen til LED-pærer, og alle tavlene... Så de ser vi mye til.

Etter en halvtimes intro til alt det spennende som skal skje nede i Melkvikan får vi en rundtur av det første av mange bygg som ble satt i stand der nede - og jaggu sto det ikke til forventningene. Det bugner av fagområder, friskt interiør og engasjerte ansatte i de ulike selskapene. Ikke bare har det blitt et fint næringsområde, men infrastrukturen er jo betydelig oppgradert med et eget sundbåtanløp like vest for parkeringsplassen - hva er vel mer Kristiansundsk enn å ta Sundbåten til jobb?!

Nei! Om dette ikke er en gladsak som inspirerer til en prat om NEAS Ladeplattform og et besøk til Melkvikan Næringspark, så vet ikke vi!

Her kan du se alle planene for videre bygging i Melkvikan - dette blir bra!

 

Fakta om NEAS Ladeplattform

  • NEAS drifter i dag over 100 ladeanlegg i Nordmøre og Romsdal
  • Ca 450 aktive ladepunkter totalt
  • Vi rådgir små og store kunder
  • Rigget for både lukkede og åpne ladeanlegg
  • Hurtigladere for små og store kjøretøy
  • Hjelper deg som kunde igjennom hele prosessen fra A til Å
11.juli.2024

Spennende utvikling i Melkvikan næringspark

På jobben - av Linn A. Djuvsland

Spennende utvikling og smidig elbillading i Melkvikan Næringspark. Det sier seg selv at ingen arbeidsdager er like, og at man kommer i kontakt med mange forskjellige både fag og folk.
Les mer
05.juli.2024

Markedsblikk Juli 2024

På jobben - av Margarita B. Gaarder og Turid H. Sevaldsen

Merkbare prisfall på futuresmarkedene. Det har vært en våt, mild og til tider også vindfull start på sommeren, og dette har sendt prisene nedover på det nordiske futuresmarkedet.
Les mer
14.juni.2024

Markedsblikk for juni 2024

På jobben - av Margarita B. Gaarder og Turid H. Sevaldsen

Nye prisstigninger på tvers av markedene. Mai ble preget av stigende priser, både på det nordiske futuresmarkedet og på resten av de europeiske energimarkedene, først og fremst gassmarkedet.
Les mer
WEBMAIL MITT NEAS MIN SIDE